[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
真係好識搵錢
590詩學裝/580製造裝(5禁)夠打1/2層
3/4層就要半身600,大概係換一換1/2層啲裝
3層係灰log都有機會carry, 4層你預有排玩
但到你拎齊1/2層啲裝都起碼要3個cd,到時先再諗3層
有冇人知elemental有冇香港公會
第一頁#1
Thanks! 眼殘睇漏左
而家個個都滿裝,唔駛太拘謹
盡量推高個ilvl 入去練下機制,keep住換下點數裝就OK

4樓而家死4個人都入到後半
終於野團過到p3S 打野團真係無間地獄, 之後可以入clear 團
5禁係咪比有錢人玩 我試過一隻介指整左成100萬都上唔到5禁得4禁

全禁斷係咪要成千萬
準備打P2S中….但見到P3S有3段marco
2 段marco
我見game8前半後半仲有段黑玉散開
英文團 2段marco 就得, 日文團就唔清楚啦
其實野團過到foa 同fof 就應該過, 後期d 機制反而易
主線岩岩去到3.0 唔想再玩坦
由1lv玩法師而加40lv 其實是否不智
無錢優先禁武器/衫,其他用詩學換
我自己都淨係禁左兩件,第五粒珠仲用唔到9要用7
我去到3.0果陣
都升咗好幾個職上去
想做就做
有冇快既方法升lv?我係咁排副本
次次都排十分鐘
死宮
等我今日返去睇下先做左幾日傻仔排副本
好想玩赤魔 唔知好唔好玩
仲有可以試吓冒險者小隊
可以順便升軍階
如果你下下都諗住搵啲過晒嘅人幫就係
我滿裝仲點會入人duty incomplete 雷
但要人幫就係少箱,跟住下cd拎住個灰log入人場過嘅機會又幾高呢
我覺得起碼我唔係地雷入人場過機會會大啲,所以都建議執好啲裝先去玩
今晚試試佢先 我淨係想快d50 玩返主線
你拎少一個箱甚至斷章
換黎下週唔洗再起duty incomplete無限輪迴已經爭好遠啦

未齊裝睇log顏色其實真係無乜用 一早已經俾齊裝既人壓到落谷底
依家都已經第11週 野團一街都係齊裝既人
近乎無DPS壓力,只要溫熟d機制唔炒就無問題
呢個環境推高iLv只係為左令自己可以更易入到場參戰
係咪有啲限制
錢果啲唔可以轉哂?
Game錢最多俾帶10億 ($999,999,999)
假如你想轉DC而你又多過10億
可以將d錢買錢袋 or 有價值既野之類方便到時套現
如果只係轉同DC既其他SER可以搵朋友交易幫你搬錢

轉Ser唔可以揀轉去混雜Ser
有公會要退會
有樓要放棄土地 , 公寓 , 唔可以做人室友
要收起工人賣緊既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞