[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
直接野團啦認真零式其實好死板 你打同一個位 固定團同野團分別好細
FF14 會打零式個BASE 其實唔大
尤其是依家好多人已經消化到厭

依家1, 2樓應該唔會係問題0既,
一日都應該練得起 (加可以被人夾硬CARRY
3樓就應該問題大
p3s 野團= 地獄
齊左主職套BiS 連開Game都廢事
疊埋心水等新絕

今輪零式無乜有趣既機制想番黎玩/研究點提高uptime 近排清CD一心只係想快d收工

之前Omega剩係諗唔同花式都夠玩十幾廿週
好MEAN 一句我認為FF14 興起除左係冇其他選擇之外
另一個原因就係大家都因為疫情困係屋企

如果冇其他野做, 咁有新PATCH 的確0既返黎玩0既
但係如果有其他野好玩, 其實真係得好鐘意個班會返黎

如果可以去旅行, 我都第一時間unsub
element.
呢個係Tap&Go問題
咁多人打上去屌都無改善過
玩左兩年先發現原來暗黑世界24人打狗個到有隊要變細再比隻吞落肚每次都完美行開啲傷害範圍,今日唔知點解見到隊友行動跟住做入左個打左兩年嘅副本宜家先第一次見嘅地方

想問下呢度有冇人玩過/玩緊Lost Ark?
養生期想試下接觸呢隻game
想問下Lost Ark相比起FF14有啲咩長處短處
特別係同其他玩家互動方面有冇咩特點?
無玩過但睇過人玩
畫面靚 d人物夠淫...
戰鬥系統副本個d我唔了解
有個好大缺點係非常pay2win 唔似得ff咁佛心
其實興起已經係疫情前既事
人口增加得最多果期係4.0 ~ 5.0
比較返d數據其實6.0人口增長唔係特別勁

同埋吉田本身都鼓勵大家有時間做下其他野
媽 好雷丫
Ching要上網睇下攻略啦
正常就A隊入肚 B隊拉boss C隊拉細怪
我都係近排先知要入肚
入過一次
次次其實都唔知係度打緊乜
第一次入去係唔小心
果陣心諗
咁吉田本人作為一個正正常常0既P 已經係一件好撚難得0既事黎0既

雖然句STATEMENT 睇落去真係怪怪地
steam版減價
玩玩下覺得DK 易玩過gumbreaker, 起碼唔駛監控子彈
想問下南方同高原既FATE同CE獲得既戰功數量係咪一樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞