[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
我都玩左個零禮拜
玩到隻暗騎快60lv
魔導城之前既主線係有d悶
btw暗騎個故事
2.0去到沙之國比人收左皮到3.X尾都好睇既
4.0就頭半有D悶悶地(日本仔D政治戲有D鳩)
希望後半會好D(而家玩緊其他職上返主線lv,廢時蝕左D主線經)
我諗住呢兩日刷埋個event 就開多隻職食主線經
我第一次5
跟著23》30
卡左兩日
3樓算門神
有無諗過係隻坦接完線俾dps 搶返走
無乜frd玩
想問下有冇巴打喺Bahamut想一齊玩
又或者有冇諗過係dps企正boss條鳩下面唔肯行開d
啲大佬睇Log 見你條仆街嘅裝等正常但咁低輸出, 即刻blacklist 你
唔會入log 團
問題就係成班企定定唔郁都冇接走
星期六日係咁, 睇開D

如果真係太差, 連雀仔都見唔到, NINJA GIVE UP AND BLACKLIST LA

我都試過4樓係打字屌鳩條友進度欺詐.
屌完之後即刻GIVE UP, 立即通過
其實好多時只需要有一個人做醜人就大家散BAND
只係日本人太怕事
伸手黨想問下係香港時間幾時維護?
聽日下午6點開始
show emote有冇得唔顯示係chat log?
我唔想洗人地頻
動作表右下角有粒制俾你撳
新手尋日第一次打重返伊利瓦斯依個24人本,覺得難度突然三級跳左咁,難到痴左線

尤其係樂欲之所特別難,每隻王好多招都勁大範圍,反應得黎都跑唔切

不過個故仔又幾正既,如果唔係成場死完又死既話應該會開心啲

依家諗諗下有啲後悔解左佢,遲下日隨排到我都唔知點算
你唔解做唔到義軍武器雖然打水晶塔係最爽
反而daily 成日排到水晶塔打到悶 想打下其他
但daily又難排到60 70嘅24人neir 直情未試過係daily 排到
想問下鐮刀依家出左咩發光武器
PotD 嗰把最靚
打句 last pull 咪完場
鬧交做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞