[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
p2s爆發留返麻雀之後先開,枝水會岩岩好回好,但之後條軸會delay左,所以要事前排軸

p3s大細雀唔洗開爆發,要儲資源,溢出都冇所謂,因為果part唔計入log,雀最好拖到臨大旋風一刻先打死,咁開團buff果時枝水就岩岩好飲得
想問頭兩隻極蠻神座騎99個像交換係咪6.2/.3左右開放?打夠99想停手了
原來有咁多學問
絕應該無咩野團
岩小小
p2s係因為boss無敵左 團輔食唔曬 所以延後 如果佢遲10幾秒上天 係唔會有團輔延後

p3s 係因為大細雀唔會計log 亦姐係你打大細雀期間既dps唔會影響你既log
你可以騎士無腦123到尾 空轉所有buff
留到boss落地爆發

除左無敵同唔計log之外
部分機制會全隊長距離長時間移動 俗稱運動會
如果咁岩有團輔 詠唱職業無辦法詠唱 近戰貪唔到既話 都會延後
今次零式例子有p4s前半既劇場+東南西北

所以 一般機制係唔會導致延後團輔

你可以去dc 有個叫the balance既grp搵相關特化軸抄
原則上應該可以100%抄 因為0隨機
玩開白魔副職玩黑魔會唔會難pick up,黑魔個軸看似重複但睇落要夾時間夾走位但好like佢個
奶同dps冇得咁比
不過玩黑魔建議直接買直升包
之前lv1打到90個段時間勁痛苦
玩奶都係佛系排duty諗住dps都係佛系duty清下支線任咁升
想問下爸打們
邊張display 打副本穩定出到120hz
近排見到display 價錢回落想出返張
aim紫洗乜跟團...
monk近戰一哥wo...
係難玩過鐮刀 但回報都大
野團唔係寫明刷log既就算把啦
有可能
利申:過左

自己溫書去練習場試
google translate 睇人講咩加簡單日文回答
係咪即係指可以免費轉Data Center?
比佢做好合理...佢本身都係阿拉米格人
只要係屬於日本DC既角色都可以免費轉
最近打每日leveling成日都遇到cure bot

排到lv70副本都遇到扣1滴血就用cure既白魔

成場0輸出
練爆左隻赤魔 下一隻練鐮刀/龍騎士/機工士好
打不贏就加入
咁人地有補血算係咁
個人最憎係剩係掛住輸出唔補血既補
機工算係咁多隻dps入面最易又最高輸出個個
呢版機工地底泥wo
rdps包尾
成個版本都比人職業岐視
好多零式房鎖詩人舞者
唔係reaper 勁d咩
你呢個一定唔係6.0嘅機工
不過機工6.1有buff,睇下個幅度有幾大先
近戰鐮刀簡單粗暴,
三遠敏我覺得機工易學難精,每次兩分鐘爆發都手忙腳亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞