[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
咁有D 真係好誇張0既, 長期六千以下, 如果DPS CHECK 出問題真係會炒佢先.
掉轉諗 要先定“平均”係指邊一堆人入面既平均

假設個pool有1000個數據係 由100個追求log既人打出黎 每個人打既次數唔同

70 只係果次既數據排70%
可能前面果30%(300次)係由80人打出黎 咁即係你排第81
又可以係由20個癲佬日刷夜刷300次打出黎
點量都量度唔到整體玩家平均水平

睇log可以改善玩法
但唔係有意玩音game既真係唔好太執著
成隊冇人死過到就已經係合格
有冇ps平台 login 唔到?
過到就得啦
除非係首周

打得熟隻色就靚㗎啦
出下錯咪有得笑
唔係就作業感重

同固定團消到悶宜家用副職打
喺Twitter 見到好多用PS5都login 唔到,我都係
係咪system update
咁應該唔係自己問題,慢慢等
我開到啦,試下去主機setting 修復license 之後重新開機
痴撚線
釣左成個鐘都無一條拉諾西亞刺魚

中拉諾西亞 尼姆河個D
都係唔得,唯有等等
Twitter 有人話喺PS5 裝PS4版入到game
想問下經典除左換570裝備之外推薦換咩
就快出90LV 24人副本唔太想換570
依家經典主要用黎換材料整580裝
你去換經典個NPC度會見到有其他揀, 果堆材料就係
終於過到第四層.....................................

木人

6.2先出新綠裝
會 , 如無意外下一版綠裝應該係610iLv
6.2 起碼9月出,有排
普通求奇打都過,都有啲劇情睇下

打零式要有心理準備同做好功課先去打
首先要打得爆木人,再清楚機制,跟手去練習場玩,練習場大家都唔會太嚴格
當你練好自己,就可以入competition 場開始練心態
打野團都真係會打到個人崩潰

其實如果態度好,都唔會有人話你
個木人要點開 打哂都未開放
ラザハン(X:12.3 Y:10.7)
只要野團過到一次, 之後就前途光明 入 clear 左既group 易打好多
因為起步較遲
1層練習場一次定兩次就過左
跟住就比fc 幾個人捉左去一齊練2層 亦都係惡夢既開始
本身只係得6條友 所以每次開場都有兩隻野良
因為遲打你練習場其實而家來來去去都係果d人
大家既程度都係咁屎
到你全部人唔犯錯就到唔夠力打死佢
跟住就到團裡自己人嘈自己人
以為日本人係唔會就咁互片 應該忍左好撚耐 兩條友片到散埋團
自己一個人打再卡多個星期先比得一箱既團carry 過左
3層應該而家唔駛諗可以打到
不過過左就真係多左好多隊可以入去打既
最怕6.1 後 無乜人再開 零式團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞