[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
25jai...
仲要就番大家食飯時間
我日日收工就成晚係屋企
不過屋企8點半左右先食飯;要9點先打得

唔知點解個個隊友都係7點左又就打得好內疚
好彩挨到2.0~2.4
3.0故事幾好睇
3 5 6 精彩
去到4又要挨😨
咁L癲-.-
贏左有乜rewards
閃閃發光嘅武器
建議打完主線先諗
打得掂極蠻神 先考慮零式
打得掂零式 (最好log顏色靚) 先搵齊8個人打絕
好靚有齒輪特效既發光武器
稱號The Perfect Legend
其實絕講難度唔算好難

劇場/相對論/HelloWorld 果d難過d乜鬼nisi/fate calibration alpha啦

絕只係將大量零容錯率既野塞夠15-20分鐘,迫你練到熟 你當8個人一齊上台跳舞,跳得齊咪過本,跳到mirror咁咪wipe囉

不過絕好玩既地方係好多機制都係自己揀人做,即係零式會限死左DPS做呢樣、坦做果樣、補師又要做邊樣咁

絕通常都係8個人+8個任務,你地自己分配資源解決,你屎忽痕可以落減傷比DPS食個死刑都得
就黎開始同固定打絕神兵
同隊有個人過左帶
應該輕鬆啲

4.0 啲歌都好聽
3個鐘-.-..
真係有心打絕唔好怕 而家攻略係非常詳盡 解釋曬每個機制原理
難的確係難 但只要你有心過(同埋你隊友都要) 肯溫書就過到
當然無高難經驗就最好打左極/零式先 咁你會對自己隻職業有基礎理解之後先打絕 效率會更高
我兩個月前都無打過絕 係打過兩版零式 搵齊隊友之後大家都肯溫 兩個月已經兩絕 最緊要係肯刨個攻略 你刨到熟曬除左自己唔錯之外仲可以提到隊友的效率會更加快 有心唔怕難
神兵的確係三絕最易個個 好適合絕入門 比人習慣左絕機制個密度同個節奏
同埋拎下自信
神兵成個副本個難度算係層層遞進咁 p1p2易 p3泰坦三桶個到開始難到入本體d運動會難
絕亞就掉翻轉p1limitcut開始已經難 p1p2基本上都唔可以死人 死一個就wipe得 最難應該係p3斷絕 反而p4就比較易 傾向解謎 但而家有攻略乜都解曬
仲做緊50lv主線
成80個任
2個月2絕咁快
有冇消化埋
想輕鬆玩
唔要咁難
個團玩得比較多 一個禮拜連5-6日 同埋有過左ge人帶下咁
過玩會打多兩三日咁 無刷齊 大概10粒咁上下
香港地返工OT文化唔岩我搞固定團
好似得班無業遊民同學生哥搞得成
絕本除咗發光武器 都無好特別好嘅收穫
所以想輕鬆玩都有輕鬆玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞