「劇透注意」艾爾登法環Elden Ring劇情討論區

1001 回覆
113 Like 19 Dislike
no啦,你用喚勾指藥再用嘲弄者舌頭,就可以同人1on1(唔係你入侵人)
兩個好多位暗示有關係,兩個都識托雷特,maybe同馬利卡同紅髮d關係咁
你自己引人入侵咪有得1打1囉,去多人地方,用喚勾指藥再用嘲弄者舌頭
要連線 2個人先可以比人入侵 除非對方食藥引人入黎
有咩可能唔係成日入侵都1打2啊
其實係邊個殺左一開始教堂個女巫? 果個女巫原本應該係跟主角既?
手指怪應該係斬巨人手變嘅
你見雪地啲巨人屍全部無手

接肢咪話佢廢得濟,唔夠其他半神打爭家產(大盧恩),所以改造自己
咁卡利亞王室果d又點
環印城抱蛋公主隻眼又係咁嘅紋
唔通交界地真係同ds3有關
Ds1-3火之時代終結,然後外神降臨創造Elden Ring
奶曬鞋底咁先著到草去史東城,唔係增強自己係靠外力,垃圾半神
要搞清楚黑焰係神皮用嘅禱告 黑刀係刺客 黑劍係瑪利喀斯
三個唔同terms嚟
葛瑞克係後代 冇咩神力所以先咁廢
其實黃金律法係咪要不停咁破碎,不停咁有新王去修復同新增盧恩,所以百智話係永無終結之日,馬利卡既意志係停留係破碎階段斷開循環,所以放遂一王,而最後一王又會守係門口防止新王既誕生。
馬利卡想打做殺神既武器返轉頭殺無上意志-比馬利卡叫佢做出可以殺死神既武器既鐵匠
佢係一王同馬利卡生,再同普通人類結合出黎基本上神血太淡,但佢性格真係垃圾黎
同埋 龍墓大白龍 係咪有支線 一開始個個叫咪殺
但就爆機都無
好多人都踩死左佢
我個fd都係
我知
就係隻巨人鐵匠死果陣條屍有黑焰燒呀嘛
可能係叫你準備金雞腳同金護符先殺多d魂姐
龜龜先係全game唯一好人?
睇你點定義

蛇女,米莉森都無做過咩衰野
梅琳娜熱愛世間既生命

瑟濂對主角都幾好,d所謂罪名可能係幫個人偶變態佬頂罪

其實都有幾多好人,不過佢地都無好下場咁解
我係見到鐵匠伊吉條屍隔離有個黑刀刺客瞓低
另外菈妮塔出面都有一個黑刀刺客瞓低

唔知關唔關事
女武神同米凱拉係孖生兄妹
米莉森有兩個講法
一個係女武神其中一個女
另一個係女武神良知同意志嘅實體
有無證據話女武神點生堆女出黎
瘋狂做愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞