「劇透注意」艾爾登法環Elden Ring劇情討論區

1001 回覆
113 Like 19 Dislike
其實米凱拉男黎咖喎
玩男男?
唔好打黑劍同拉卡德,咁應該做到大部分支線
殺巨人係黑刀黎,你見到佢隔離有幾條黑刀屍,狼人隔離都有
至於點解有黑焰係巨人條屍到我就唔知了

另外想問災厄影子係咪半狼黎?
但又褸又錫咁
如果控制血王 佢想有咩用

同埋點解我咁講
係聽有巴打講真係有床搵到佢地啲衫
我白金後無實證過
米凱拉似係真心為細妹好,雖然都係被動魅左佢
有個禱告講米凱拉因為不滿細妹比腐敗侵蝕先開始對黃金基本律有好大質疑
米凱拉大機率都有女身化身 聖女托莉娜 好多人都J
證據係米凱拉睡蓮 托莉娜睡蓮等item
不過都無直接決定性咁講到白

不過應該唔會真扑野啦部份玩家同菈妮都女女添
拉妮自白講出嚟的

塊面,你過melina同佢無關係真係無人信啦
今集好似叫左人幫手先會比人入侵
而家個身體係人偶嚟,塊面比較大可能係拉妮嘅靈魂
隻眼位置同紋
咁人地幾個FD一齊打王你入侵搞人比人圍好正常姐
究竟百智點解無啦啦會打鳩我地
唔比任何人成王
牛角弓箭佬好嘔心
梅琳娜d招係用黃金樹禱告 而老婆菈妮成家人都係用魔法 唔同build㗎喎 我比較偏向梅琳娜係女王個女呢個說法
其實d狗頭暴龍同美碌怪係來歷
手指怪又冇道具講邊到黎,接肢又係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞