「劇透注意」艾爾登法環Elden Ring劇情討論區

1001 回覆
113 Like 19 Dislike
自己巨人族比人滅 , 佢竟然幫無上意志守火 , 呢個諗唔明

我去到城寨一樓呢個位
衝左入升降機
部機械人衝埋入嚟我咪碌返出去
點知部lift 連隻怪送左上去
洗唔洗自殺load 返部lift 落黎
同埋 地底個惡兆之子 應該係 吸血王個仔
點解唔帶埋個仔去吸血王朝
如果個仔比人捉左 點解唔攻入王城救人
梅琳娜係咪一心想利用人去燒樹only
覺得佢身份係一個謎
你解完之後 翻去佢座塔
樓主可以繼續同條女傾計
樓下門口 狼就發左癲
而魔法師就被蒞妮殺左
因為個魔法師想整藥水
令到菈妮變成人偶比佢玩
我一開始以為女武神係因為
個女皇自己同自己生仔 結果生左d有缺陷
一個唔識大 一個有腥紅(愛滋病)
1.皇
2.癲火
3.群星
4.做哂食糞支線 詛咒之王
5.死眠隱藏者
6.唔知真假 完美律法
王城打通後,先做盲眼少女支線,將癲火引入體內。

接著收集所有大盧恩和修復大盧恩,在用癲火燒掉黃金樹後,用米凱拉的金針扎自己壓制癲火後殺死隱藏BOSS龍王,最後用完美律法盧恩修復艾爾登之環。
完美律法係真
但個流程無咁麻煩
印象中做哂黃金面任就有
但點解兩個老婆 臉個花紋係一樣
但各自少一隻眼
Age of absolute
應該delete 左
或者DLC
應該有拉把可以拉返落嚟
中段佢話佢老母叫佢去燒樹
但宜家佢係以自己嘅意志去做
就算主角阻止佢都唔得

佢老母=邊個
其實金面具個perfect order結果最後對elden ring有咩幫助? 佢個rune解釋係令半神無哂感情
涅斐麗依條女真係好鬼,佢條線應該唔會咁就完
https://www.youtube.com/watch?v=c7A78fFmlQM

so far 6個ending (未知所謂第7個 - 完美律法ending係咪真係存在)
石質白王/黑王又係咩黎
永恆之城幾時有講過佢地
即係perfect order就係洗哂全世界腦逼佢地聽聽話話
d 人講係血王分身黎 名都一樣叫蒙格
自己同自己做愛都得 有咩唔得
雪原D巨人全部都冇手 而一隻手怪就10隻手指=1對手
拉妮老婆同卡利亞有關 而巨人效忠拉妮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞