[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#78 開始多人買Moon

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
又平左
好彩上次問完仲未落單
dell個tracker流流哋咁
琴晚2300話係揭陽市 2318就衝咗入香港
呢個係中郵個 tracker,是但la
突發!送左貨!
咁快
留名等睇開箱
dell​係咪包0死點0光點

一開箱見到有三條級,不過 USB-C 線都太短(只得一米),要另外再買。
右手邊係個底座,再下面一層就係panel 同 stand (無影)

整體麵幾污糟,要清潔下,而且背需右手邊有一集痕,不過是旦 la,趕住返工用
好多 typo...

一開箱見到有三條線: Display port, USB-A to USB-C同埋 USB-C to USB-C,不過 USB 線都太短(只得一米),要另外再買。
右手邊係個底座,再下面一層就係panel 同 stand (無影)

整體都幾污糟,要清潔下,而且背板右手邊有一條痕,不過是旦 la,趕住返工用

今日遲D再試其他 function
3000$左近出4k Mon
有咩推介?
Vg289q
S2722qc
Vg289q唔係好缺貨嫁咩?
如果想升級屋企隻 Mon XG279Q值唔值
因為見到豐澤用大專優惠買XG279Q見佢價錢5299減多一百
或者大概5千左右budget 有無比佢好或者cp值高嘅Mon
本身用緊c27jg5x display card 3070
Ching 你張檯幾大? 諗緊u3223qe定 u2723qe
唔記得講 多玩fps 會玩3a
140x60
想問下有無24吋 144hz ips 2k mon?
搵過三叔,lg,dell,asus,benq官網都無
買左三叔neo g9 好肉赤
XG27AQM
24"冇新嘢出
冇咩選擇
豐澤網店有貨,上星期落order今日送到
27ul500都係一個選擇
你睇吓電器幫有冇
Btw s2723qc之前問過話要一個月
Dell送貨好撚快
尋日打嚟今日有貨收
時間用咗一個星期都唔使
巴打你買Dell 邊款?
我訂左U3223QE 等左成星期都仲係已確認 預計交貨個日期係我確認order成個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞