[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#78 開始多人買Moon

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
有冇咩4k 60正,上YouTube都冇乜人review 4k mon既,勁多都係講電競mon
日本買平好撚多
合計金額136,836円
~9,171-733(rakuten rebate)-367(red card rebate)
=8071)
上網填份FORM就轉到香港
去深水埗買條電線, 好平
上dell 問下 Sales 有無 offer
u2723qe
呢到巴打傾左好多頁
我google左都好似唔多人講隻mon, 所以就咁係幾明點解依到唔少巴打買
想問下大家
曲面mon 34" 左右執相 剪片用
budget2000
有咩推介
如果買大陸, 京東既Dell 呢?
https://item.jd.com/100014522238.html#crumb-wrap
睇睇下好似好抵
問下香港DELL SALES 幾錢先,應該平過大陸
我估2000 應該買唔到
34 好少少既曲面moon 要幾錢
點解上樂天睇係161,470円
問左要$3900
上代 U2720Q 表現唔錯, 用左LG 新技術 ips-black, 再加上Dell 質素同保養一向不俗
所以我狗衝左
google 左 34 一陣真係太貴
巴打們
我用緊mbp 16" 2021
27 " mon 剪片執相有咩推介
再睇睇先
MSI Prestige PS341WU 點睇,想要隻色靚嘅moon
dell gaming mon不了
色準差又冇sRGB mode硬食過飽和
AW3423DW好似先有返sRGB mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞