[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#78 開始多人買Moon

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
打機係咪 21:9 1080p 好過 16:9 1440p? 如果只係用緊中價卡
回到幾多?
有啲似
似乎係先天缺陷
睇你要闊定清
同埋有d GAME冇支援21:9
4% 睇緊豐澤果邊出唔出 豐澤出既話可以回多400
終於有合理價錢嘅細尺寸oled
見到Alienware aw3423dw好似17999,但係無送野
京東aw3423dw就12999人民幣送Alienware滑鼠keyboard
計翻應該萬六左右
定係應該等Samsung g8qnb?
沒人覆 push一下
睇翻原來原價1300usd,都幾仆街
如果駁Mac嘅話 隻mon啲色係咪都差唔多?
香港賣到萬五………
btw 隻mon無g sync喎
諗緊買dell u2723qe定係gigabyte m32u
主要都係玩ps5同埋睇戲,會着重黑位表現,睇開dc
我都差唔多,13MBP 睇緊搵個 usbC mon

想問24” 大家有乜推介?
研究緊 U2422H 同 U2520D
定係TUF Gaming VG28UQ
g9 neo 同aw3423dw 點簡
感覺上都係 retina display 好少少少少, 不過非常接近
U2520D: 我有同事非常唔好彩, 新機壞左兩次, 第三次先無問題
不過睇 detail 位同顏色都唔錯
咁多人買 U2723QE
我會揀oled
不過USD$1300 x 8 = $10400
我當運返香港齊頭$12000
宜家標$17999
貴成5成

真係香港人太有錢?
定因為有燒肺券 所以標高啲

Dell US運返過嚟有冇保?
有冇得好似notebook咁加國際保?
兩隻都係 Samsung Panel, 可以嘅話落場望下邊款比較岩自己
dell us sold out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞