[💳] 信用卡討論區 (11) 請勿在此貼 ref link

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

[member]咁我用返black算 起碼唔洗等到截數日先有里數
icard 計online. Sammi 又唔計online 咁怪嘅 但我之前試玩Sammi又收到渣打email 同sms話有online transaction [/member]

[member]咁我用返black算 起碼唔洗等到截數日先有里數
icard 計online. Sammi 又唔計online 咁怪嘅 但我之前試玩Sammi又收到渣打email 同sms話有online transaction [/member]

想開SC AM, 但網上申請打年薪果part最少要有180K年薪

開個渣打戶口放6萬落去

降咗要求咩?唔係240k 年薪咩

Btw 唔夠都可以試吓喎,巴打

大新1%會唔會有booth? 快既話可以幾耐有卡? thx
真心問就算sc am計$6/里
Dbs black 一樣但無限期喎

我前幾頁先問過 有巴打解答

人地試埋話計又唔撚信又要問果啲人不如自己試完再返黎報告下囉,反正又唔會蝕,最多都係一出一入

人地試埋話計又唔撚信又要問果啲人不如自己試完再返黎報告下囉,反正又唔會蝕,最多都係一出一入

多謝申請建行(亞洲)信用卡!我們將致電給您以跟進您的申請。為加快處理,請將所需證明文件副本寄回本行。

如果唔洗加快,啫係唔洗寄?
多謝申請建行(亞洲)信用卡!我們將致電給您以跟進您的申請。為加快處理,請將所需證明文件副本寄回本行。

快條撚咩,我上個月申請,到依家都未批到
打上去問,話文件收齊,但批卡個邊未睇過,話等電話,等到我都差d唔記得左

打上去問,話文件收齊,但批卡個邊未睇過,話等電話,等到我都差d唔記得左

建行有幾張卡都無左迎新,如果未申請既可以等下一個推廣

建行有幾張卡都無左迎新,如果未申請既可以等下一個推廣

我申請eye個陣仲有迎新,到呢家都未批到,你話幾撚耐

你絕對有權唔寄,不過佢都有權唔批

你絕對有權唔寄,不過佢都有權唔批

證明文件點都要交,
視乎你自動自覺/要佢出信催你交

我建議你就自己交,唔好嘥多張紙同信封
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞