[💳] 信用卡討論區 (11) 請勿在此貼 ref link

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
學生出邊張卡最快攞到?

大學聯營卡

即日有卡定係要等?
如果出citi呢?

atm card 咩即日有卡

因為google過話citi做到即日出卡
學生出邊張卡最快攞到?

大學聯營卡

即日有卡定係要等?
如果出citi呢?

AEON
學生出邊張卡最快攞到?

大學聯營卡

即日有卡定係要等?
如果出citi呢?

AEON

得AEON ?
有冇人試過citi?
學生出邊張卡最快攞到?

大學聯營卡

即日有卡定係要等?
如果出citi呢?

AEON

得AEON ?
有冇人試過citi?

漏左,BEA批卡要幾耐倒?
真心問 其實銀行會因為咩唔批張卡

背景: 23歲出來做嘢一年幾,一路有工作 13-14k收入,
冇貸款乜都冇,申請boc icard都唔批

無人會知

Btw 你不是孤單一人,中銀都唔批俾我,我仲要用佢銀行出糧十年,跟住轉去渣打即刻秒批行政白金同am ,永不錄用支那銀行,又麻撚煩又慢

大學聯營卡

即日有卡定係要等?
如果出citi呢?

AEON

得AEON ?
有冇人試過citi?

阿學生哥我地無人知要幾耐,每個人既資料都唔一樣,你想知不如自己試

大學聯營卡

即日有卡定係要等?
如果出citi呢?

AEON

得AEON ?
有冇人試過citi?

阿學生哥我地無人知要幾耐,每個人既資料都唔一樣,你想知不如自己試

其實我係Google過呢個問題架
我搵到呢啲咁嘅嘢
http://hk.apple.nextmedia.com/financeestate/art/20160929/19785124

所以先上嚟問,想知而家仲係唔係咁
學生 0收入 主里數
係咪DBS CV->Black最好? _
遲下會返工月入6k~8k
咁會唔會有其他選擇?
學生 0收入 主里數
咁會唔會有其他選擇?

Cx ae
學生 0收入 主里數
咁會唔會有其他選擇?

Cx ae

唔係要全年收入最少為HK$300,000咩?
學生都得 ?
學生暫時係無收入有咩卡可以申請住先
學生 0收入 主里數
咁會唔會有其他選擇?

Cx ae

學生都得 ?

最好就CV同black world,cx ae要年費 waive 唔到
學生 0收入 主里數
咁會唔會有其他選擇?

Cx ae

學生都得 ?

最好就CV同black world,cx ae要年費 waive 唔到

新手唔好搞咁多嘢住,CV -> Black
AE少地方碌
我又來
話說月頭收到SC AM卡
到今日都碌咗約6K野,有網上簽帳,有百佳買野咁

但睇返里數得60

想問下啲里數係幾時入帳

你消費既里數就每個月定期入去你am 戶口(我係固定每個月16號,唔知係咪全世界一樣)

至於迎新果三萬里要等下先,因為我三月十四號收卡碌,到今日都未收到迎新,照計數你月頭收卡,我諗起碼等到中秋無再講

我怕到時計返數有出入
我又來
話說月頭收到SC AM卡
到今日都碌咗約6K野,有網上簽帳,有百佳買野咁

但睇返里數得60

想問下啲里數係幾時入帳

Thxxx 巴打
[member]大家sc am等咗幾耐先批[/me mber]

大家sc am等咗幾耐先批

都係1星期左右 有SMS
2日後有卡到手

背景: 23歲出來做嘢一年幾,一路有工作 13-14k收入,

無人會知

Btw 你不是孤單一人,中銀都唔批俾我,我仲要用佢銀行出糧十年,跟住轉去渣打即刻秒批行政白金同am ,永不錄用支那銀行,又麻撚煩又慢

我都係申請第二次先得,所以真係唔係得你一個咁

無人會知

呢句真,佢真係第一間銀行搞到我申請咗一半唔想再搞嘅銀行

大學聯營卡

即日有卡定係要等?
如果出citi呢?

AEON

得AEON ?
有冇人試過citi?

其實我係Google過呢個問題架
我搵到呢啲咁嘅嘢
http://hk.apple.nextmedia.com/financeestate/art/20160929/19785124

所以先上嚟問,想知而家仲係唔係咁

學生即場申請即場獲發新卡號碼
唔係即日出卡
大家會攞幾多錢交易做界線去決定碌草里數嘅卡定草現金回贈嘅卡?
學生 0收入 主里數
咁會唔會有其他選擇?

同埋black card有迎新1蚊1里,我申請咗一個月到,已儲咗差唔多一萬里,再刷下DBS$,好快夠里數
學生 0收入 主里數
咁會唔會有其他選擇?

同埋black card有迎新1蚊1里,我申請咗一個月到,已儲咗差唔多一萬里,再刷下DBS$,好快夠里數

咁程序係先申請DBS CV(學生)
之後係用張CV卡上BLACK?
咁申請到之後張CV都係KEEP係我到用得?
學生 0收入 主里數
咁會唔會有其他選擇?

咁程序係先申請DBS CV(學生)
之後係用張CV卡上BLACK?
咁申請到之後張CV都係KEEP係我到用得?

無錯,你用大專生申請個個申請,預兩個星期時間先批,收到CV可以即申請Black,black應該會好快批
有咩唔明 tg我 https://t.me/Keung515
學生 0收入 主里數
咁會唔會有其他選擇?

你呢段野真係好難明
學生 0收入 主里數
咁會唔會有其他選擇?

你呢段野真係好難明

咁我每月收入有6K~8K
係咪可以申請CX AE卡?
大家要買雲遊484!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞