[💳] 信用卡討論區 (11) 請勿在此貼 ref link

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
SCAM 新promo 擺明比人ready 炒iphone 姐

SCAM 新promo 擺明比人ready 炒iphone 姐

DBS black點先申請到 月入13-14k
有100k係SC但申請am又驚過期

照post頭一樣做咪得

唔係淨係for學生咩

咁樣開既話,black仲計唔計有迎新定淨係當cv有
Thank you 巴打

照post頭一樣做咪得

唔係淨係for學生咩

Vp係咪指呢張?Eminent Visa Platinum Card

照post頭一樣做咪得

唔係淨係for學生咩

舊客都有迎新,睇下條款就知。
想問下係日本 or 外地用邊張信用卡比較抵
而家1張都無

有無人幫手俾下意見
想問下係日本 or 外地用邊張信用卡比較抵
而家1張都無

有無人幫手俾下意見

我用開hsbc vs 回cash 3.6% 依家promo緊 5.6% (頭萬5)

最近東亞做緊碌夠5000回300
信用卡俾人盜用左
岩岩收左message話我張卡俾人碌左7百幾英鎊。
非學生嘅你如果有幾張dbs信用卡係人,個信貸額係咪share?如果張張信貸額唔同,會點share
非學生嘅你如果有幾張dbs信用卡係人,個信貸額係咪share?如果張張信貸額唔同,會點share

係share,通常跟你最高個張決定,我張eminent都同張black share同一個limit

sorry, 請問一下Flyer
於發卡後首2個月簽賬滿HK$9,000
唔夠會點
申請左ccb fly away card
人生第一張Card 240k年薪
我等左成個星期都好似咩回應
通常要等幾耐?
有冇巴打知點解cut左信用卡仲會係環聯信貸度見到自己仲有呢張卡
唔夠會點

唔夠 咪 當番 5蚊1里 無野
唔夠會點

唔夠無野架,無迎新咁解
有冇巴打知點解cut左信用卡仲會係環聯信貸度見到自己仲有呢張卡

你幾時cut既先?

有bot?
定棍波?有無咩秘訣咁?

你幾時cut既先?

成個月前既又有
2星期前既又有
但申請佢又即刻加多張出黎

你幾時cut既先?

成個月前既又有
2星期前既又有

申請左ccb fly away card
人生第一張Card 240k年薪
我等左成個星期都好似咩回應
通常要等幾耐?

打左電話對資料未?起碼成個月

你幾時cut既先?

成個月前既又有
2星期前既又有

無知一問,其實唔係有拖欠記錄既話應該無咩關係?

你幾時cut既先?

成個月前既又有
2星期前既又有

無知一問,其實唔係有拖欠記錄既話應該無咩關係?

剛剛用CreditCheck睇,cut卡後再開新卡,少一萬credit,分無變過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞