[💳] 信用卡討論區 (11) 請勿在此貼 ref link

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
睇哂iCard 同 eye card 條款
想問下 咁買老m 用applepay 買野有無額外分

唔該巴打🙏🏻

唔該巴打🙏🏻

唔該巴打🙏🏻

一般食下 m 記 apple pay 買下野都係 icard 抵 d?

返緊 office 工無咩時間落分行搞

唔該巴打🙏🏻

一般食下 m 記 apple pay 買下野都係 icard 抵 d?

4% 同 2%
每個月上限 $1111.1 同每年 $75000 既分別

唔該巴打🙏🏻

4% 同 2%
每個月上限 $1111.1 同每年 $75000 既分別

EYE CARD有APPLE PAY咩

有paywave無apple pay, icard就兩樣都有

其實icard積分換乜好?我唔見有現金回贈

am/pm

想問用學生出dbs cv, 再申請black world 洗唔洗達240k年薪
想問用學生出dbs cv, 再申請black world 洗唔洗達240k年薪

第一版真係咁難明咩

第一版真係咁難明咩

官網寫要240k, cs都話要睇入息證明, 之前舊登都有人討論dba black world已經唔可咁樣出,上黎求證下咋

第一版真係咁難明咩

官網寫要240k, cs都話要睇入息證明, 之前舊登都有人討論dba black world已經唔可咁樣出,上黎求證下咋

Eminent VS 就話,DBS BLACK 真係無聽過會咁
中銀$30 減$10 就完
呢排日日$10 兩支津路當水飲
再買多$20 野減$10好爽
仲有十倍分
有咩方法可以r永久免年費
香港係咪得BEA有JCB卡?
想申請張去日本入lounge
香港係咪得BEA有JCB卡?
想申請張去日本入lounge

AEON 都有
不過白金JCB得BEA有

聽聞你turn down呢個offer, CS 會幫你waive
有咩方法可以r永久免年費

無,就算申請果陣講明永久免,銀行都可以改policy 變返收年費

Btw 邊張卡免唔到先?
請問wewa個抽獎個現金回贈要等幾耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞