[💳] 信用卡討論區 (11) 請勿在此貼 ref link

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
有無人用wewa卡 想問下佢果個抽獎轉現金回贈
係咪將禮品價值個現金

係,抽到幾多蚊現金卷都好唔啱用唔想要可以轉做相同價值既現金回贈
請問Sc am有無咩方法可以簽哂d迎新佢
上次行街 見到wewa card 街霸 無理佢 好似送gip 依d係咪填完資料 就可以即攞gip走 即使事後係開唔到卡

通常有得即場拎野走,申請唔到有機會出信收番錢

通常你要比埋入息證明先有得拎
flyer world要求改了,240k

好吸引 希望可以申請到
但係好少見信用卡會降要求

如果你喺發卡行有存款
有機會會降低要求

不過我覺得新開戶口既話
佢唔會點睇

早知等多陣先去入紙申請啦
而家有張DBS Black
啱啱行街申請咗渣打 白金master+行政人員白金,發現張master係無優惠可言

伏已中

行政卡垃圾黎
出 one+ 好過啦

點解話張行政卡垃圾,張普通白金唔係仲垃圾啲咩?

我以現金回贈 1% 既角度比較行政同 one+ je
普通白金咪真係普通 0.4% 儲分卡囉

買野囉
你想要咩方法 je

買野囉
你想要咩方法 je

Sor 應該問有無咩買完可以換返錢

買野囉
你想要咩方法 je

百佳惠康禮券囉 ,肥花長期92折有人收

買野囉
你想要咩方法 je

Apple Gift Card
好似收96
日本課金 有無邊張卡推薦? 都係建行eye 食五倍?

月課4-5000左右

買野囉
你想要咩方法 je

92 都賣
日本課金 有無邊張卡推薦? 都係建行eye 食五倍?

月課4-5000左右

可以考慮:
Dbs cv(推廣優惠)
東亞螢光卡
Eye
Icard($1111.11)

買野囉
你想要咩方法 je

92 都賣

買野囉
你想要咩方法 je

92 都賣

可以邊到放
想問下DBS compass visa點樣響ibank set 櫃員機密碼

ebanking? 得既咩?
唔係不嬲用 atm set?
想問下DBS compass visa點樣響ibank set 櫃員機密碼

我好怕插卡要禁密碼之後禁錯曬食卡 收到卡一日比人食卡好柒

會寄密碼俾你
收到再去櫃員機改
有無人用wewa卡 想問下佢果個抽獎轉現金回贈
係咪將禮品價值個現金

係,抽到幾多蚊現金卷都好唔啱用唔想要可以轉做相同價值既現金回贈

係咪入左帳或4日後先有得揀
同埋係咪全部都要去果個地址換d現金卷

我好怕插卡要禁密碼之後禁錯曬食卡 收到卡一日比人食卡好柒

會寄密碼俾你
收到再去櫃員機改

即係我琴日開卡 未有密碼佢之後會補返封密碼信比我?定我要另外申請 新手問題多

允許我問你個問題
你要個密碼打算做乜?
連左去儲蓄户口?

答返先,你預一星期左右會收到封密碼信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞