[💳] 信用卡討論區 (11) 請勿在此貼 ref link

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實Eminent 白金同Eminent VS分別大唔大 點解樓上巴打要VS

冇分別唔計vs獨有個啲

咁有咩所謂姐 VS個D 咪又係 自助午餐半價之類 既野

開個高級戶口, 出張戶口 VI 卡咪得

你留意返 問依樣野個個係學生
唔好開口埋口就VI啦 個個都有50萬以上 ?
其實Eminent 白金同Eminent VS分別大唔大 點解樓上巴打要VS

冇分別唔計vs獨有個啲

咁有咩所謂姐 VS個D 咪又係 自助午餐半價之類 既野

咁人地學生要vs嘛 我點知佢
申請hsbc 白金唔批
hsbc 金卡同citi bank 大家覺得邊張好啲
申請hsbc 白金唔批

你用黎做咩唔講,年薪又唔講,里數定現金回贈又唔講

你咁問句就想人地知你要乜
岩岩申請左VS附屬卡
想問多次係咪附屬卡既最紅獎賞可以同主卡唔同?附屬卡卡主本身冇HSBC信用卡的.....
姐係我揀餐飲,附屬卡揀家居都OK?
THX
申請hsbc 白金唔批

唔好意思
想要里數回贈
巴打們點睇
渣打個張VI 好公廁
岩岩申請左VS附屬卡
想問多次係咪附屬卡既最紅獎賞可以同主卡唔同?附屬卡卡主本身冇HSBC信用卡的.....
THX

Yes
岩岩申請左VS附屬卡
THX

Yes

岩岩申請左VS附屬卡
THX

Yes

搭單問下 主卡卡主用到附屬卡d積分架可
申請hsbc 白金唔批

唔好意思
想要里數回贈
巴打們點睇

學生定在職人仕 ?
申請hsbc 白金唔批

唔好意思
想要里數回贈
巴打們點睇

學生定在職人仕 ?

在職

屌,再睇埋購物優惠,hsbc垃圾到on99

獅子啲購物優惠屌打晒其他銀行

淨係百佳買 $300 送 $30 已經好過其他銀行多多聲
啱啱ae打黎話我張cx銀卡到期了 我即話會cut會cut 然後就哄我開張白金卡 睇戲買一送一真係好吸引 美心又可以平時同女朋友/屋企人食又得 大家點睇 雖然要即俾1980年費
啱啱ae打黎話我張cx銀卡到期了 我即話會cut會cut 然後就哄我開張白金卡 睇戲買一送一真係好吸引 美心又可以平時同女朋友/屋企人食又得 大家點睇 雖然要即俾1980年費

之前有巴打已經分析咗,你食返夠本就已經賺咗

問下有冇得簽 3萬送 3萬里 因為我見網上既迎新好似唔係依個
睇戲買一送一 得星期4/5 百老匯
我屋企附近係UA 所以有張卡大半年都未用過依個優惠

巴打,我都岩岩開左ar卡
想問平時咩地方可以用?
講開Asia miles
呢到有幾多人有玩佢最近多500-4000里個promote

轉唔到咁多 選左2000 bonus
SC AM 每2個月就碌壞一張
啲咭質素有無咁渣啊

itunes card or apple store gift card?

巴打,我都岩岩開左ar卡
想問平時咩地方可以用?

其實我冇話乜野特定地方用,次次都會問一問收唔收ae咁,收就用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞