[💳] 信用卡討論區 (11) 請勿在此貼 ref link

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
渣打有咩卡推介?
新開左出糧戶口佢叫我開埋行政人員白金卡
但呢張好似麻麻咁 唔想無左個迎新優惠
利伸:學生未grad
渣打有咩卡推介?
新開左出糧戶口佢叫我開埋行政人員白金卡
但呢張好似麻麻咁 唔想無左個迎新優惠
利伸:學生未grad

放60k 開AM
我都收到vs invitation
Hsbc簽夠數 要等幾耐先拎到佢個行李箱 定要再打上去cs講
如果間舖頭唔係咩特別商戶
錄幾千蚊應該用ONE+定中銀icard定恆生enjoy
有無人試過用信用卡個啲酒店住一晚送一晚優惠?
係唔係本身房價貴過expedia 個啲好多?

試過 唔係好多 但貴d

買1送1係5折 你當佢個價最終係6-65折左右

利申: 啱啱book完無耐

thanks!!
有張卡咁耐去左咁多旅行都無用到個優惠

你係邊張 可能大家唔同

1%/0.4%/0.5%
(有得拍卡另計)

(有得拍卡另計)

其實後面果兩間係又有回贈又有積分?

(有得拍卡另計)

咪咁顛 係用積分去換現金卷 計出 0.4%/0.5%

(有得拍卡另計)

咪咁顛 係用積分去換現金卷 計出 0.4%/0.5%

Hsbc簽夠數 要等幾耐先拎到佢個行李箱 定要再打上去cs講

迎新禮品黎?正常就達標後三個月內收到(好似係)

其實policy 好似會有寫

係咪簽夠$15000?如果學費果啲計唔計

其實答案係條款及細則一定搵到

碌實體卡就計,網上繳費唔計。
如果年薪204000
直接申請DBS Black會唔會批

我exactly係呢個數 3日批咗

碌實體卡就計,網上繳費唔計。

買禮券得唔得

前排渣打條友同我講經佢條link申請多會送2千里

渣打個網本身就送2000

渣打個網本身就送2000

渣打1邊個網送2千,我上去都唔見有。我見個條link會多寫住額外2千里
條link加密左你咁講我都唔知係咪額外真係多2千里,申請左先算https://www.sc.com/hk/zh/credit-cards/extra-offer/?camp_id=PE&sid=1549322
條link加密左你咁講我都唔知係咪額外真係多2千里,申請左先算https://www.sc.com/hk/zh/credit-cards/extra-offer/?camp_id=PE&sid=1549322

你幫人拎4000姐 定你假膠厄link

你幫人拎4000姐 定你假膠厄link

咩係拎4000我都係早兩日有個渣打職員叫我申請先申請。迎新10萬里,用呢條link多2千里咁話

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞