[💳] 信用卡討論區 (11) 請勿在此貼 ref link

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
HSBC 七月優惠唔錯

縮水bo 上次 萬寧6000回800 百老匯8%

DBS black點先申請到 月入13-14k
有100k係SC但申請am又驚過期

照post頭一樣做咪得

唔係淨係for學生咩

照post頭一樣做咪得

唔係淨係for學生咩

照post頭一樣做咪得

唔係淨係for學生咩

你直接申請啦,唔得再算
HSBC 七月優惠唔錯

今年百記簽 $10000 回 600RC

SCAM 新promo 擺明比人ready 炒iphone 姐

Agger

好想申請 上年被reject了

痴撚線
早知上個月唔申請住
SCAM 新promo 擺明比人ready 炒iphone 姐

Agger

痴撚線
早知上個月唔申請住

岩岩上去睇到

HSBC 七月優惠唔錯

下年決定唔放食飯同海外 放鳩晒 賞家居
我依加一張得4X 一張1X(開比人既附屬卡)

依加萬寧同百老匯劵 咩價

HSBC 七月優惠唔錯

萬寧今日得返 94

有 4X 可以拍萬寧,百記就不了

聽聞你turn down呢個offer, CS 會幫你waive

HSBC 七月優惠唔錯

萬寧今日得返 94

有 4X 可以拍萬寧,百記就不了

想問下係日本 or 外地用邊張信用卡比較抵
而家1張都無
萬寕visa signature(最紅5x家居)Apple pay碌$6000
8%+4%(Apple Pay)+3.6%(最紅自主)=15.6%?
有無計錯
萬寕visa signature(最紅5x家居)Apple pay碌$6000
8%+4%(Apple Pay)+3.6%(最紅自主)=15.6%?
有無計錯

無,回 936RC

Agger

痴撚線
早知上個月唔申請住

岩岩上去睇到

3萬都好難答啦其實
除非炒iPhone
但今年咩玩法其實都未知數

Agger

痴撚線
早知上個月唔申請住

岩岩上去睇到

3萬都好難簽啦其實
除非炒iPhone

Agger

痴撚線
早知上個月唔申請住

岩岩上去睇到

3萬都好難簽啦其實
除非炒iPhone

自從改左退貨policy 好難炒

Agger

痴撚線
早知上個月唔申請住

岩岩上去睇到

3萬都好難簽啦其實
除非炒iPhone

自從改左退貨policy 好難炒

係點樣

咩係SCAM?
有咩優惠

咩係SCAM?
有咩優惠

SCMP個friend
SC 食飯同網上簽賬3%-15%回贈好似唔錯
SC 食飯同網上簽賬3%-15%回贈好似唔錯

要簽一萬 😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞