[💳] 信用卡討論區 (11) 請勿在此貼 ref link

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
BOC做野真心慢
上月中上網申請ICARD
而家先寄信叫我簽名確認

巴打竟然上網申請到
我整極都話我地址入唔岩
BOC做野真心慢
上月中上網申請ICARD
而家先寄信叫我簽名確認

巴打竟然上網申請到
我整極都話我地址入唔岩

我之前網上申請
本身網上畀哂啲基本資料佢
佢半個月後寄信黎叫我交簽名
OK,交左
再過一排話要我再交多次地址
OK再交
再過多一排,叫我填返份FORM寫PHONE NUM.
呢個咪網上比左你囉
再寫都一樣姐 ,呢樣野無得PROVE架喎
最後咁樣搞搞下都個幾兩個月,唔申請了
icard交學費有無分

頭$10000有
15蚊里
如果DBS BLACK同FLYER比較, 請問邊張好D

Flyer

FLYER係海外簽點計法, 見唔到有

5蚊1里

DBS Black 海外 $4/里
仲要 DBS$ 唔會過期隨時轉里數都得

首先要諗左個問題先 : 感覺上flyer 難批過dbs black 好多 , dbs 基本上係鳩批

利申 : 申請 compass visa 都唔批

我見DBS BLACK有分AE同MASTER, 係咪睇自己方便?
應該都係大路MASTER方便D?

兩張優惠完全唔同既卡

如果咁都申請錯我除左恭喜之外都唔知講咩好

正常應該係申請邊張

SORRY, 真心一問係咪應該申請DBS BLACK AE

DBS Black 海外 $4/里
仲要 DBS$ 唔會過期隨時轉里數都得

首先要諗左個問題先 : 感覺上flyer 難批過dbs black 好多 , dbs 基本上係鳩批

我見DBS BLACK有分AE同MASTER, 係咪睇自己方便?

兩張優惠完全唔同既卡

正常應該係申請邊張

ae換里數用既dbs$會多d
$dbs72 1000里

master
$dbs48 1000里

兩張優惠完全唔同既卡

正常應該係申請邊張

master

Black world master

兩張優惠完全唔同既卡

正常應該係申請邊張

master

依張真係公廁卡嚟
望下機場間 Relay 就知
10 個有 9 個都係排隊換雜誌

兩張優惠完全唔同既卡

正常應該係申請邊張

master

依張真係公廁卡嚟

World master黎講 sc am 同 black 邊張公廁啲

兩張優惠完全唔同既卡

正常應該係申請邊張

master

依張真係公廁卡嚟

World master黎講 sc am 同 black 邊張公廁啲

係TU睇係同級,公廁計應該係BLACK
黎緊又要交保費,申請左dbs black World Mastercard 同 匯豐白金visa,
請問用邊張交保費可以有分/里數儲?

謝謝
想問下,7仔,ok之類便利店收唔收ae卡架?
琴日去買野飲,個女仔支吾以對,好似唔知咩卡黎⋯話唔收

兩張優惠完全唔同既卡

正常應該係申請邊張

master

依張真係公廁卡嚟

去旅行,去到盡

唔收
黎緊又要交保費,申請左dbs black World Mastercard 同 匯豐白金visa,
請問用邊張交保費可以有分/里數儲?

謝謝

Hsbc platinum 首 $10000 有分,$25 里

唔收

所以話申請前真係諗清楚
好多地方都唔收
我嚟講就多數去萬寧百佳個啲,有時同朋友食飯佢地無玩卡就我畀卡

唔收

所以話申請前真係諗清楚
好多地方都唔收
我嚟講就多數去萬寧百佳個啲,有時同朋友食飯佢地無玩卡就我畀卡

今日尖沙咀有無dbs booth ?

唔收

所以話申請前真係諗清楚
好多地方都唔收

ae我自己本身想買switch,又比我係吉之島買到先簽到迎新

唔收

所以話申請前真係諗清楚
好多地方都唔收

ae我自己本身想買switch,又比我係吉之島買到先簽到迎新

又要收ae 又要有switch 買 , 仲要俾你買到 . 呢個巧合可以有幾巧
有冇巴打知DBS個分期有冇限幾錢以上先可以分24個月
有冇巴打知DBS個分期有冇限幾錢以上先可以分24個月

你意思係商戶度買野分期定自己打上去信用卡中心分期?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞