[💳] 信用卡討論區 (11) 請勿在此貼 ref link

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Hsbc批卡真係好慢

申請左3個星期先批 sms 通知
第四個星期先寄到

我3個星期都未批

我等左一個星期以為已經叫耐 原來要等3個星期
呢排玩咗5、6次
Icard 七仔減$30

$30-$10

是咪就完
$20 六支津路
$20 三隻雞髀
Hsbc批卡真係好慢

申請左3個星期先批 sms 通知
第四個星期先寄到

dbs 仲慢 成個月未批
前排先打黎confirm 電話
唔知佢地仲要搞幾耐

我都見識過 張eminent勁耐唔批

我好快 3日就批左

我2間都係第二日就批
$20 六支津路
$20 三隻雞髀

前幾日 廿蚊5枝甜筒 我買左八十枝放公司 當人情
仲有 26蚊 6條 繽紛樂 我買左兩盒放公司
$20 六支津路
$20 三隻雞髀

今日仲有$22 四支純萃喝 Lunch time 買完,放工想再買已經清哂
匯豐又派AM
咁派法啲里數話咁易草返黎
$20 六支津路
$20 三隻雞髀

今日仲有$22 四支純萃喝 Lunch time 買完,放工想再買已經清哂

唉一次都冇玩過 上星期先收到人生第一張中銀卡 原來咁抵
HSBC 七月優惠唔錯

縮水bo 上次 萬寧6000回800 百老匯8%

HSBC 七月優惠唔錯

HSBC 七月優惠唔錯

碌過左10萬最紅自主(即係無3x9x) 重有無得玩依個1380 係咪2樣唔關事
HSBC 七月優惠唔錯

碌過左10萬最紅自主(即係無3x9x) 重有無得玩依個1380 係咪2樣唔關事

HSBC 七月優惠唔錯

DBS black點先申請到 月入13-14k
有100k係SC但申請am又驚過期
DBS black點先申請到 月入13-14k
有100k係SC但申請am又驚過期

照post頭一樣做咪得
成功推薦朋友仔申請DBS Black Word Mastercard:
✈推薦新客戶朋友可齊齊獲得DBS$60(相等約1,250里數)
✈推薦現有DBS客戶朋友可齊齊獲得DBS$30(相等約625里數)
全新步驟,簡單快捷,登記完一Click即Share專屬推薦連結俾朋友!

即刻登記: http://go.dbs.com/hk-Black-MGM
推廣期:即日起至2017年8月31日

岩岩見到 有無巴打share條link齊齊賺?
成功推薦朋友仔申請DBS Black Word Mastercard:
✈推薦新客戶朋友可齊齊獲得DBS$60(相等約1,250里數)
✈推薦現有DBS客戶朋友可齊齊獲得DBS$30(相等約625里數)
全新步驟,簡單快捷,登記完一Click即Share專屬推薦連結俾朋友!

而家先明tittle講咩 當我無講過
我自己私底下r link

而家先明tittle講咩 當我無講過
我自己私底下r link

Tg @w88c7
SCAM 新promo 擺明比人ready 炒iphone 姐
SCAM 新promo 擺明比人ready 炒iphone 姐

Agger

Agger

好想申請 上年被reject了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞