[💳] 信用卡討論區 (11) 請勿在此貼 ref link

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

itunes card or apple store gift card?

SC AM 每2個月就碌壞一張
啲咭質素有無咁渣啊

用咗三個幾月暫時無問題

itunes card or apple store gift card?

Apple Store Gift Card 得 Apple Store/Apple Online Store 有得買

Apple Store Gift Card 得 Apple Store/Apple Online Store 有得買

上網用i/eye card買再用hsbc/sc am補尾數

你所講既卡得sc am

Between thx 兩位

你所講既卡得sc am

Between thx 兩位

DBS COMPASS VISA (5%), i-Titanium Card (3.4%) 都可以
我又來
這說月頭收到SC AM卡
到今日都碌咗約6K野,有網上簽帳,有百佳買野咁

但睇返里數得60

想問下啲里數係幾時入帳
我又來
話說月頭收到SC AM卡

但睇返里數得60

想問下啲里數係幾時入帳
我又來

但睇返里數得60

想問下啲里數係幾時入帳

SC AM 每2個月就碌壞一張
啲咭質素有無咁渣啊

用咗三個幾月暫時無問題

用左年幾都仲用到......
其實大家最鍾意邊張卡?(唔計富豪先可以拎到既卡)

屌,再睇埋購物優惠,hsbc垃圾到on99

獅子啲購物優惠屌打晒其他銀行

淨係百佳買 $300 送 $30 已經好過其他銀行多多聲

你講之前?
依家我見到得 $600 送 $50

屌,再睇埋購物優惠,hsbc垃圾到on99

獅子啲購物優惠屌打晒其他銀行

淨係百佳買 $300 送 $30 已經好過其他銀行多多聲

你講之前?
依家我見到得 $600 送 $50

其實大家最鍾意邊張卡?(唔計富豪先可以拎到既卡)

我又來

但睇返里數得60

想問下啲里數係幾時入帳

你消費既里數就每個月定期入去你am 戶口(我係固定每個月16號,唔知係咪全世界一樣)

至於迎新果三萬里要等下先,因為我三月十四號收卡碌,到今日都未收到迎新,照計數你月頭收卡,我諗起碼等到中秋無再講
[member]大家sc am等咗幾耐先批[/me mber]
[member]大家sc am等咗幾耐先批[/me mber]

大家sc am等咗幾耐先批

星期五網上申請,下個星期五收卡

因為太快所以記得,利申:出糧戶口係渣打
簽左兩千幾 返到屋先發覺張AE BlueChip到左
無知一問 係Google play用信用卡買過野 然後佢payment咪會自己記住左張卡 有冇得刪除左佢??
真心問 其實銀行會因為咩唔批張卡

背景: 23歲出來做嘢一年幾,一路有工作 13-14k收入,
冇貸款乜都冇,申請boc icard都唔批
學生出邊張卡最快攞到?
學生出邊張卡最快攞到?

大學聯營卡
學生出邊張卡最快攞到?

大學聯營卡

即日有卡定係要等?
如果出citi呢?
學生出邊張卡最快攞到?

大學聯營卡

即日有卡定係要等?
如果出citi呢?

atm card 咩即日有卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞