我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike
想娶條mk妹已經錯
咁高risk俾住我都唔想試
唔鍾意係咪可以丟返佢返去
而家離婚個男搵多咁多錢都唔知要比幾耐贍養費個女人真係好賤
點解今時今日香港仲有咁多左膠
你地覺得生左出黎等個細路係香港受苦會好?
愛就一定要生仔?
婚前已經講清講楚唔生

愛情從來都係雙向既
用你既邏輯
點解唔可以由想生仔既女方 就下男方唔生仔?
其實女方都真係未夠愛男方。個男人真係蠢,浪費左咁多年青春係咁嘅人身上。
你職業兒子黎?養多個唔洗好多錢
上面有啲柒頭搞唔清楚個問題, 問題唔係「意外」懷孕,而係女方有心欺騙,講咩絕育嗰啲都離晒題,如果本身真係意外根本無事
呢種女人蝗蟲黎
持住生仔就攤大手板問人攞錢
湊仔辛苦我知但唔係咁樣就可以利用細路條命去養自己下半世
唔好話我歧視mk
Mk底=唔讀書/嫌辛苦
然後低學歷又唔捱得最後跌落低薪唔撈搵工循環
生左仔做ftm到仔大就等仔養
成世人唔覺得依附生存係有問題
到老左就敵視新抱/黐住女婿
諗下如果社會上呢種人係大多數都幾恐怖
擺明珍.絲
得d語錄撚先會有咁既思考模式
咪講咗女對乳膠過敏
應該割完唔同老婆講
引佢偷人啲精
之後爆佢大獲
唔鍾意食屎
食過會唔會覺得好食
好慘
有呢啲咁嘅老母真係食得屎
娶著呢啲女人真係喊三聲
最有道德既: 放棄人生, 要bb, 做好老豆身份, 老婆都可以放棄佢

一般: 保留人生, 分開, 用錢解決

最冇道德既: 為自己人生, 講明唔會理, 預左千夫所指, 但自己可以自由

道德是什麼?
佢哋會話女人青春有限,女人好撚屈機
佢老婆唔預咗失敗會有呢個下場?
你個預咗係基於欺騙上,本身已經企唔住腳
SLS
切完輸精管仲食乜嘢藥
除褲放屁?
我屌你老母,樓主同佢老婆一齊之前已經講好咗唔想生,係個女人自己想生又唔講出口,博生仔綁撚住樓主,如果樓主知道佢好想生嘅就唔會結婚啦,依家擺到明係條女呃自己老公,明知大家對生唔生仔有分歧都唔一早商量,係都要幻想對方結婚後會改變
明顯語帶雙關啦
av無教你體外射精咩
咁日本歐美成班女優個個都大哂肚啦
樓主你好快手Backup,唔係到時你冇證據證明佢偷精你就一定比所有人包括你啲朋友家人話你屌完閪唔負責任。
題外話其實有啲唔係乳膠嘅避孕套
0.01個類就係,但有啲人會覺得好「吉」
叫春文後遺症
我覺得依一刻一定火遮眼 因為係呃你嘅問題
夫妻誠信嚟講就係破裂左,如果你哋一齊咁多年仲結埋婚,你應該都對呢個人有愛有感情想佢好

都可以等冷靜後,傾吓一個好啲嘅方案俾佢哋,
始終個小朋友好無辜,你又明知你老婆負擔唔起,又弱智底
當係助養非洲兒童,例如佢同小朋友BNO去外國生活/ 搬開住,你俾少少生活費佢哋?
唔係話要你負責任,但當係俾家用
當然喺仲可以落嘅時候落咗佢都係一個方法,但係無得迫嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞