我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike

而家好明顯個case係男事主被騙左一排先出事
硬係有d人要話佢紮左就唔怕被騙cls
點樣推哂俾條女
樓主條女對乳膠敏感佢自己又agree食藥咁有咩問題

學其他人話齋,咁平時帶套係咪又推曬個責任俾男方
你所講嘅所有嘢假設曬做愛一定係男人想爽,女人俾男人插係恩賜咁樣都痴撚線
呢啲先係正常邏輯

如果照某啲回覆咁講嘅話,如果老公真係拮穿個套,個老婆都會俾人屌話無做避孕準備點解唔成個子宮切咗之類

呢個真係好好嘅例子
嘩 3000幾負評啦 有乜回應呀你?
愈有知識嘅人會知道自己仲有好多嘢要進步要學
大大聲嘅通常都係無料/知少少就以為自己識晒
我係覺得佢咁抗拒生仔的話一開始就斬斷後路,連懷孕機會都冇唔係一了百了咩?宜家個老婆呃佢咪瀨咗嘢囉

另外係就算佢老婆肯落仔,佢哋婚姻都應該冇彎轉了。
戇鳩
照你咁講離婚都係正常既選擇啦,兩公婆唔想生,傾好左,點知而家個老婆單方面破壞共識,你既comment係覺得係個老公蠢,你講得岩呀又,個老公而家咪學精左,唔同個會陰鳩自己既老婆一齊
你句"係佢蠢"真係好好笑,而家兩公婆喎,唔知以為講緊d街頭騙案tim呀,老婆係騙子,離婚合理
問題係而家唔想生果個係條佬

個女嘅一定想成日做啦
最好不設防添

但既然個男嘅先係唔想生果個
佢就有共同責任減低風險架啦
但而家內射同唔做手術嘅都係佢
你話佢係咪自己有多少責任?
如果個男嘅做完手術,到個女嘅放上網講㗎話,啲人又會鬧鳩個男嘅做咩唔兩個人傾好先做
所以我認為兩邊都有責任
男戴套女食藥先係最安全

我無話齋男戴套好安全喎
成日都有人戴得衰漏精搞到意外有咗架啦

樓主條女對乳膠敏感佢自己又agree食藥咁有咩問題

個問題係個男嘅先係唔想生果個
但佢拖7年唔做手術
然後佢自己都認齋食藥有風險
所以當初條女話有咗嘅時候佢都唔太意外
因為打真軍呢樣野係同生仔有因果關係,
問題唔係在於邊個想打真軍,
係在於邊個唔想生仔

所以我個著眼點係明明唔想生嘅係男方,
但男方又打真軍(冒生仔風險)內射足7年,
又唔早啲做手術
所以我先講佢自己應該負一定責任
樓主可唔可以同我一齊,我覺得我哋會好撚夾我都係超憎小朋友,但無人明白我,成日話大啲你就唔會,但我而家都27歲,我真係唔撚鍾意小朋友呀屌!!!!!!!
事主講到有仔會照養但其實佢唔會開心,條刺喺佢心入面之後都係會婚姻不和㗎啦。事主真係好憎細路喎,佢嘅字裡行間都感覺到佢一定唔會要嗰種。

宜家就攞明係俾枕邊人背叛,仲要整個佢最憎嘅細路出嚟,rip

親生父母都可以出賣你啦,咁有自信將避孕主導權擺喺人哋度都唔自己主控返。

利申先,唔係話事主要負呢個責任,佢係被人出賣,我只係好奇點解唔一開始就做到無後顧之憂,都玩咁多年宜家先來諗做手術
窮人生仔就仆街,有錢人又唔生仔
你都岀咗,之後你得到d 咩?
咁你搵兩皮未過兩皮生活 無乜野架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞