我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike
有時啲女人真係好撚恐怖
好明顯畜係講佢老婆
何止 女人先斬後奏係天性
下至女朋友 上至老母
支持樓主,香港根本唔岩生仔
如果你份糧完全養得起個細路,真係帶埋個細路仔走仲好
返工見好多單親嘅人比個細佬,仲好過d就係帶住個冇用老公/婆 仲要個細佬會比個垃圾影響,有d勁低質素嘅行為/價值觀

離婚
巴打,其實有latex free condomcondom 唔係得杜蕾絲
個女人用啲咁嘅方法做出呢啲嘢,成功左只會喺第二樣嘢度重施故技,佢咁做反正只係愛一個家,可能係人有我有,但佢唔愛你
點解可以咁冷血?個小朋友係無辜!

至憎聽到道德撚講呢句
明明只係粒細胞
冇細路咪美好家庭囉
佢老婆宜家搞咁多嘢出嚟跳樓都只係抵死
話男方唔做避孕 所以係佢問題既真係好痴線

女方自己打破承諾就無問題

反而係男方無做野令女方有機會呃男方就男方問題

想問下呢種思想既人 結婚就唔應該出軌要專一
係咪要切J同紅毛泥封西防止出軌
如果唔係出左軌都係另一半既問題
因為你留左個機會比對方出軌?
你個例子好好笑 但我鐘意
發覺呢個post好多on9仔閱讀理解U
怪個男嘅唔早啲紥 又怪佢唔做多啲嘢 但係就冇諗過係個女人唔坦白 改變左主意又唔出聲 仲要洗橫手焗住要個老公硬食
情況就好似你唔鍾意俾人強姦 但係你而家俾人強姦 然後人哋叫你接受 唔準怪個人渣咁
自己唔扎怪得邊個
個女人唔岩,既然小朋友係無辜,更加要傾清楚先生
個老婆就唔洗要,呃得一樣,會其他嘢都呃得你
小朋友就自己諗啦
見你用「理性」來討論感情,人命,就知你戇鳩
再上一步來講
你根本不應該結婚
只適合去叫雞
睇落似作文

不過既然咁唔鐘意小朋友一早就應該要做絕育啦 仲話等下年

不過佢呃得依樣隨時仲有第二樣 keep晒證據離婚啦
係拍拖7年呀傻閪
現架香港真係唔太適合生下一代,生出嚟變相要佢受苦
就算大家都當冇事發生
到個b大個都唔會有一個好既家庭環境長大
因為男同女個價值觀一唔同
就成日會嘈交
補充,係著得sexy比人強姦左,跟手話條女你一早唔著得咁sexy咪冇事抵撚死咁
大撚把呢啲人,然後瘋狂咁情緒勒索。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞