我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike
呢單野點樣可以比例到9蚊1蚊咁自私呢
自私個位係
佢可以選擇犧牲自己嘅快樂,
做手術前企硬唔打真軍,
用risk free方式解決性需要,
但佢堅持自己快感行先,
仲要堅持咗7年咁耐

咁如果佢戴套俾對方吉穿又係男既錯?

所以我上面重覆咗好多次兩個問題係分開
條女呃人係仆街
但避孕問題上係佢自己自私在先
自私個位係
做手術前企硬唔打真軍,
但佢堅持自己快感行先,
仲要堅持咗7年咁耐
佢都好慘
擺明俾人屈
長期食藥+有睇醫生
其實好安全㗎
無人話禁慾喎
你可以用手用口用玩具
好多女玩玩具仲爽過真軍

自私個位係,
做手術前企硬唔打真軍,
但佢堅持自己快感行先,
仲要堅持咗7年咁耐
人地要risk free
應該同清零差唔多道理
佢D copy and paste搞到我以為係個駁嘴bot
因為班人唔識追故
你問同一個問題唔通我又打多次咩
佢係動態絕育
支持離婚,香港生仔正仆街,等做紅衛兵
佢要承擔嘅風險除左係食藥都中之外
仲有女方唔記得食 & 瞞住佢特登唔食嘅風險

而呢樣嘢其實係可預見
可能佢老婆鍾意打真軍多過玩具呢
佢犧牲埋佢老婆既快樂先係自私喎
唔關事架喎
你接受唔代表我唔自私
歷史上都好多不平等條約
佢講到食完藥 畀醫生check 都好似賭大細咁
你最無辜 無啦啦要滿足你老婆一己私慾
離婚等佢自己養飽佢
睇完得啖笑
總之就你唔出現係個度就無事喇
生唔生一件事
佢呃你就唔係坦誠相對,離婚啦
可能我地閱讀理解差
真係理解唔到
唔關事架喎
你都係撈亂咗兩個concept

你接受唔代表我唔自私
歷史上都好多不平等條約咪咁簽番黎
大把弱智男人覺得自己揀嗰條mk妹與眾不同
呢啲女人好撚醒嫁,通常都sell自己身世有幾慘,同啲支那妹一鳩樣,乜春屋企離異 學校欺凌 家庭暴力,總之全世界佢最可憐 讀唔成書 做埋啲唔三唔四嘅工呢啲全部都唔係佢想嫁 係因為佢嘅身世搞到佢咁 一啲都唔關佢哋啲垃圾性格同弱智大腦事
之前有個fd係IT毒撚,唔知點樣識咗隻雞仲一齊咗,條女仲要玩開SM,咁都搵到水魚埋單,遲下仲可以一齊移民過新生活 身邊啲朋友都叫佢咪咁,佢又嬲人覺得佢條女係雞
有丁是原罪
好明顯佢口講接受,實際上都會用盡一切方法去check條女電話搵啲蛛絲馬跡證明條女冇食藥等自己大條道理離婚唔使上身
樓主自己都知齋食藥唔係最安全
你睇番啦佢#1都認咗齋食藥其實有機會中
事情發展到上星期,我用電腦,見到老婆連咗 WhatsApp Web,無意中見到有個 group message通知:「恭喜xx偷精造人大計成功」

重睇多次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞