我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike
所以講明離婚同佢爭仔大9佢啦
你嘅存在就係唔好生仔嘅最佳論證
又鳩又柒
笑死
支持離婚
lm
個fb page好多智障女人
咁樣咪正正係victim blaming
一定要跟你個fd果套先啱既咩?
佢地兩者同意左避孕方法,一方違反諾言,我唔明另一方有咩責任可言
咁樣同檢討被強姦者點解唔蒙頭蒙身出街邏輯一樣
爸爸唔好唔要我
lm 樓主好波
笑撚死 條友唔知驗眼好定驗腦好 拋個英文以為自己好撚叻
個女人知道老公唔鍾意小朋友,講好咗食藥避孕,之後有曬計劃呃老公,等佢以為食咗藥都中唯有硬食,咁都可以屌個男人唔鬧條女?
條女仲要自己搵萬頭,又要自己想要完整家庭就諗啲屎橋,唔考慮點養同點教,自己都唔識做人老母就生仔,個細路出世仲慘,落咗佢可能仲好。
老婆對乳膠敏感,所以我哋發生關係都係靠佢食藥避孕,我都有定期陪佢去睇醫生同每日提佢食藥咁
.
直到上年年頭,老婆同我講話醫生叫佢可以唔使再去,因為每次都係俾同款藥,而且又無咩副作用
.
聽完我都信佢,因為真係無計劃過要小朋友,亦唔想佢食藥咁辛苦,我自己都計劃今年年中做絕育手術
.
計埋allowance 28近五皮唔難
又有shs specialty nurse
問題係其實呢個責任係雙方架喎
你企硬唔上床,或者齋用手,
人地蛋都唔會有得生

你要享受生理快感打真軍,
但又要淨係一方食藥,你就拖足7年唔做手術
咁都叫victim blaming?

如果你企硬唔做愛7年,對方偷你啲精塞入自己個閪就話姐
咪講咗乳膠敏感同plan咗幾時去結紮囉睇又唔睇清楚啲
唔講學歷 條女人格咁有問題 識生都唔方識教
樓主問題一係搵個mk妹 唔知貪人乜 二係咁唔想生仔竟然結埋婚都唔一早結紮 有啲嘢遲咗咁就一世
真 個細路跟著個弱智老母都幾撚慘
外射唔中出都有機會中嫁喎
問題係其實齋食藥唔係最安全

樓主自己都知有風險
但可以拖足7年唔做手術
又唔禁慾照樣屌閪

佢自己都有少少責任(但不改佢係victim嘅事實)
賤女人
樓主話食藥都中就認命
問題係佢老婆水鳩佢冇食
忍一次,之後就要忍一世
清 要堅持
打真軍就一定係男方享受生理快感,唔可以女方都享受

同埋食藥嘅避孕成功率仲高過帶套,如果樓主雙方都agree用呢個避孕方法,淨食藥又有乜問題
咁兩個人傾好咗係條女食藥唔使男嘅結紮嘛,咁都叫推個責任俾女方?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞