我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike
得喇得喇
知你威喇,出完2019年咁撚柒勁 咁撚威武

我覺得佢有機會比人唆擺 尤其見佢咁樣出身
唔排除有啲三姑六婆同佢講你咁好條件會隨時俾啲其他女人挖走
叫佢快啲生番個黎箍住你
支持師兄離婚
佢憑咩決定人地下半世過咩生活
七年都唔知同咗個咩唔一齊
仲好意思講
個問題好明顯喺係你度啦,
讀死一世書但係連身邊個人係點樣都唔知,
你話佢存心呃你都要你夠蠢畀佢呃到至得,
因為自己蠢所以就要犧牲一個因為你而製造出嚟嘅生命,
就係因為你蠢得嚟又搵到錢所以佢先會做鳩你
你估佢真係愛你咩?
真係愛你佢就唔會唔問你意見啦
你呢啲人真係抵撚死,落仔啦垃圾自私撚
恭喜你七年嚟都同咗個為咗自己一己嘅私慾,完全唔理你諗法,先斬後奏然後畀個氹你踩嘅老婆
可以揀輸精管結紮或打下飛機算
愛就識做,有咗就唔負責任!
何止心涼直頭心寒啦
佢結婚個陣紮左咪唔會比人水到
講到底 都係信錯人
所以幾時都話不如靠自己
我甚至懷疑佢老婆係知佢有結紮計劃所以先咁做
傻撚閪閪屌你老團閪
真係得?啲精咁搞仲未死?
你不如剪左條輸精管一了百了
迫個老婆食藥
忍得今次下次又唔知靜雞雞搞d咩出黎,同埋呢條女聽落都幾感情用事,唔似有諗過生完之後點幫個仔成長
我覺得條女只係純粹想要個BB
但又唔夠膽攤出嚟同你講話要 因為明知你會反對
所以就決定用呢個先斬後奏嘅方法
咁樣的確係唔啱嘅 完全唔尊重另一半嘅意見
不過如果我係佢嘅話真係咁想要BB
然後又知你咁憎小朋友 冇可能生仔的話
一定會同你分手 搵個第二個算
因為咁樣勉強都冇幸福啦
同埋離婚都係一件好事黎既 可以放生大家
至於點樣處理個小朋友咪交返俾佢自己養
可能佢好快搵到下一個接手呢
好多人好鍾意夾硬咁樣掛勾
狗公基因 身體繁殖能力太強

樓主離婚啦
呢啲咁攻心計的女人執到喊三聲 中出即飛
今日就因為想有個“完整家庭”,安排好所有野去生仔(仲未計第時要養要教)
他日又唔知自己打咩主意,又要你去做,去完成佢心願
難保第時一次又一次綁架你。到你望返轉頭,你頂唔頂得順先?兩個人既關係,咁樣真係得?好好同佢傾下啦

潛水啦 傻閪
慘, 又一個以後冇得打機
有無link可以睇下
女人生完仔其實係咪會當老公死左
https://lih.kg/2764118
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞