我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike
又要屌西又唔想生 自私既扑街 女人無乜青春
見到標題以為佢老婆出去做雞(偷食)
啲女人幾古惑呢⋯
我覺得都係離婚啦
小朋友係慘,不過都係個老母做成
講到明唔要都夾你要,賤過狗
果D低收入MK妹多數有班好撚陰毒既姊妹團
唔係咁多人壯膽做BACKUP 點敢自己偷精陀仔
如果個仔真係自己射出黎都還可接受既
最怕佢偷精D精係人地
唔想要BB個又唔係佢老婆
都唔明點解避孕嘅責任個去左老婆到
而家老奉同你食避孕藥咩
再講遠啲
其實唔想生仔都唔知點解要結婚
搞咁多野都係晒9氣 on99
講到咁唔鐘意小朋友你又唔紮又要屌閪 淨係靠人地食藥 賴人地裝你彈弓 講到自己一D責任都冇 仲話讀書多搵得多 mk妹讀書少都識玩過你
認真問
點解你係專業人士都會揀同個MK 妹一齊?
唔搵返自己大學同學/同行?
只可以話個老母害左小朋友
重要用埋咩佢老婆跳樓黎嚇人

條女唔尊重你隻字不提
講到明唔想生仔 接受唔到就當初唔好結婚 結婚前一定傾好生唔生
你揀得結就要尊重返對方

而家條女仆街係到迫樓主就範
咁都撐得落?
結婚就一定要生仔? 你古代人黎?

避孕果到就唔係奉唔奉旨
人地兩公婆點傾好點做避孕 關你撚事咩
定想搬咩食藥傷身果d古代思想出黎
人地點傾避孕 關你撚事咩?

幾句野就想帶風向屌返樓主?
睇到19樓已經有4-5個on9仔
連登仔平均智商令人擔憂
其實本身最安全計,應該男女都有責任避孕
男嘅要戴套,女嘅要食藥

問題係而家因為女方體質問題用唔到套
咁其實個男嘅如果咁抗拒生仔
佢嘅責任就係儘快結紮

但佢搞咗七年都無做到自己果份
明未?
果位Ching而家點,隱約記得佢以前開過個溝女教學po,估唔到佢結婚後反差咁大
對佢黎講原來結婚淨係為左生仔
不育係咪唔使結婚
呢次真係撐條仔,無商量無計劃之下,焗人做老豆,其實對三個人都唔好(唔知佢最後有無要個B
搵6位數都無用
有時間享福咩
真,要離,完全被利用信任,處心積慮背叛
成個人生嘅計劃都被迫改變,點忍
仲想要脅你,道德綁架,情緒勒索
明知道你唔鍾意,冇溝通,唔係說服你
而係用其他方式去滿足佢自己一己私欲

如果佢覺得必須要有小朋友,同你唔會有
就應該分手搵過第二個
而唔係用啲咁賤格嘅手段去欺騙另一半
趁未夠2個月好落
如果唔係將來幾十年完全另一個世界

講咩都係一條生命嘅網民
如果情況換轉驗到bb係唐氏
人地父母決定落,唔好害左個細路一世
你又會唔會blame the victim ?
真正承擔責任嘅都係樓主,講緊嘅係幾十年
真正尊重生命,唔單止係呢刻生唔生
仲包括埋養育,教育,係終身嘅責任
甚至養兒一百日,長憂九十九

墮胎對於深思熟慮嘅人而言
唔會係不負責任,唔尊重生命嘅選擇
反之係對自己下一代嘅生命更尊重更負責嘅決定
你古代人?生返3-4個先啦傳統閪
咁咪離婚囉
3X歲上APN都少?
Ching咩年代
唔識可以唔洗扮識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞