我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike
樓主自己都知齋食藥唔係最安全
你睇番啦佢#1都認咗齋食藥其實有機會中
驗吓dna 先會好啲
樓主講到自已咁慘,離婚啦,大家已經無信任係度

咁唔鐘意小朋友,其實個仔都唔洗講乜嘢責任,見都唔好見,唔好影響小朋友心智發展.. 每個月俾膽養費就得

其實都係好事來,樓主將來食女可以帶套,又唔洗結紮,突然想要小朋友又可以再生,幾好…
老婆又可以重生,將來可以搵錫小朋友嘅另一半
個男人講咩你就信十足,你真係好撚醒
呢個post真係完美解釋左點解唔好同女人講道理
花滿樓!
老婆無尊重過你意見,點行落去?
講真就算當佢老婆無做呢啲仆街野
你齋靠食藥
一路玩中出十幾年,加埋中出成萬次
其實會中一次一啲都唔出奇

#1都有講,條佬自己都認咗有機會中

我覺得用俄羅斯輪盤好適合形容佢做緊嘅野
一定係垃圾老母
Psy 高兩個point

讀埋prcc 多兩千

好命既升apn 都仲得
直到上年11月中,佢同我講佢月經無來,我就同佢去驗,結果真係中咗。咁都無話100%成功避孕嘅,我咪以為係嗰0.00000001
.
老婆話唔想落,唔想殺咗一條人命,我明白嘅。我收拾心情,幾唔想都要扮演一個好爸爸嘅角色
.
事情發展到上星期,我用電腦,見到老婆連咗 WhatsApp Web,無意中見到有個 group message通知:「恭喜xx偷精造人大計成功」

條女有咗,隔成兩個月先有gp message講恭喜仲要咁啱彈出嚟嗰吓就比個男人無意中見到有幾無意中見到大家自己衡量吓
記得點都要個女人落左先離婚
比較驚佢唔跳
弱智女人 成段嘢扮持平但根本暗屌緊樓主收皮啦
祝佢老婆無人肯再埋單 成世人老公又無仔女又無 攬住自己啲八婆姐妹過世啦仲想有錫小朋友嘅另一半 咁撚得人驚嘅女人邊個仲夠膽娶啊
樓主可以重生
佢咁裝得你一次, 遲下又會用感情綁架你第二第三樣野, 你預左會咁先可一齊落去
3x歲上apn都少,你話有咪有囉,好命ge做兒子同女兒ge都有
真係要快手離婚
今次就偷精,點知佢下次偷乜
Not me
咁呢個只係你assumption
事實上如果條友條J唔係特別大同有咩特別技巧

用玩具都可以一樣快樂
你件垃圾
言就識留,仔就人湊
你咪一樣 assume 緊得男方想做愛
你都真係幾撚好笑
食藥咪避孕囉
一定要0%先叫避孕?
咁結紮左都係有機會有bb
咁係咪結紮左又唔扑得,因為仲有機會中
其他人講就assumption
佢講就事實,笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞