我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike
我係女人都覺得你冇錯,咁樣都要欺騙,真係要離婚。
調返轉 如果我唔想要小朋友,我老公無端端拮穿個避孕套我都嬲啦。
對婚姻咁坦白嘅人,唔可以放喺身邊。

支持你。
咁佢自己唔做手術喎
又關其他人事?

有7年時間都唔做手術可以賴邊個
就成件事情上邊同情男方 女方都的確好撚自私
唔係唱反調 但係點解婚姻要搞到咁兒戲..
因為而家係條佬唔想要仔女
條女梗係想做啦,最好唔食藥打真軍(事實上亦做咗出黎)

咁既然係條佬自己有唔生仔嘅要求,咁佢就要自己負責架啦
睇錯咗以為係樓主,sor。
BTW你哋女人一定要受下教訓俾佢自己捱下。
呢啲
因為而家係條佬唔想要仔女
條女梗係想做愛啦,
最好唔食藥打真軍(事實上亦做咗出黎)

咁既然係條佬自己有唔生仔嘅要求,咁佢就要自己負責架啦

老婆喺中學時期都幾mk,好唔認真讀書,中學畢業之後做過文員同商場接待,人工大約萬頭;相反我比較鍾意讀書,大學之後喺醫院返工,人工大約五、六萬左右,至於點解要講及人工,係因為關生育問題事,並非我睇佢唔起

純講人工點解咁詳細講埋條女mk唔撚讀書?呢段打出嚟想要咩效果自己知

老婆對乳膠敏感,所以我哋發生關係都係靠佢食藥避孕,我都有定期陪佢去睇醫生同每日提佢食藥咁
.
直到上年年頭,老婆同我講話醫生叫佢可以唔使再去,因為每次都係俾同款藥,而且又無咩副作用
.
聽完我都信佢,因為真係無計劃過要小朋友,亦唔想佢食藥咁辛苦,我自己都計劃今年年中做絕育手術

唔想條女辛苦會屌足7年先計劃第8年絕育,中間唔考慮下用非乳膠套?你讀咁多書真係信長期食單一避孕藥會冇副作用?
.
老婆話唔想落,唔想殺咗一條人命,我明白嘅。我收拾心情,幾唔想都要扮演一個好爸爸嘅角色
.
事情發展到上星期,我用電腦,見到老婆連咗 WhatsApp Web,無意中見到有個 group message通知:「恭喜xx偷精造人大計成功」

哦,咁啱人地留咗係電腦開住畀你睇到,TVB劇情,件事重唔合理過一個會陪老婆覆診,每日提老婆食藥嘅人連老婆咁耐冇食藥都留意唔到
.
我緊係撳入去睇,原來老婆由上年開始已經無食藥,有小朋友唔係意外,係佢「悉心」安排

如果老婆呃你偷偷停藥生仔
條女係好仆街,唔識尊重伴侶
係真係冇得救,你地咁都真係感建離

但我睇篇文都睇得出你都係一個仆街
重要係扮撚晒可憐上網搏同情,講野好撚假嘅仆街
諗住好撚型用英文撻人

點知自己都唔識串
佢老婆同意唔生話養狗仲好呀 點樣預見特登唔食藥呀智者?
Thx
無改變咁點呀
我利迷
樓主抵屌啦,7年都唔去絕育,俾個老婆陰倒,同埋一齊7年個老婆要乜佢點會唔知,多餘…

唔想要小朋友,一係自已絕育,一係神交,同埋有套都會中,中招就變受害者…

通常呢啲有機心女人,一但解脫,重啟機心呃仔… 會好快有人埋單…..

不過唔會係連登仔世界嘅人啫⋯⋯
你唔係轉帖咩
原來條仆街係你?
Sori
不過手術都應該儘快做
一早做咗其實唔使擔驚受怕
一世跟你
丁特落完仔 炒美股中左TSLA果波 25歲財自開公司
報應係邊?
其實最撚仆街既係先斬後奏既人

話撚知你咩類形既事

行為反影思維,身不由己,我身你老母臭閪的

支持樓主
轉貼 我無女
岩丫,一來小朋友智力好多時候係因為母親
二來小朋友因為母親既思想教壞晒
三來父親永遠有條刺,明明唔想要仔,仲要養大佢
由你屌佢個閪 果日開始 已注定 認命啦 兄弟
坐囉,搞死我我做鬼搞返佢,呃我?

屌你老母
禽意
條女一開始扮同樓主一樣同意唔生仔喎關咩7年嚟唔知老婆要乜?你不如話佢老婆呃足佢七年好撚恐怖啦
佢咪用機心呃咗樓主落搭囉仲想用個肚綁人一世添,幾萬蚊一個月呢啲mk妹點會搵到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞