我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike
感建分
你老婆呢樣都可以處心積慮咁呃你唔排除有其他嘢都係會呃你。
建議儘快落仔離婚兼告佢偷精,贍養費都慳返。
依家二人就唔美好咩仲要佢地一早傾好咗
為左生個小朋友搞到冇左個老公
9成9 都係女人

女人好多都生仔係大曬,好撚唔理智。你望吓年中幾多女人求撚其要人埋單要「組織完整家庭」你就知
係囉個老婆咁想要佢嘅種
咁撚憎咪扎左佢囉
哇!女人真係好恐怖

同係同男人好
呢啲女人就算原諒左佢唔離婚都肯定成世記住俾人逼落仔
女人係咁架喎
個故事男主角只要唔知
都唔係咁慘
恭喜人有咗咪算
加句偷精做乜撚
上面班人係咪弱智 樓主擺到明係轉貼 屌佢把撚咩
你都識講身體原因唔食避孕藥啦
男方真係咁唔想生
做結紮點都好過叫老婆長期食藥啦下化

不過個老婆真係有啲癲
個女人呢種行為係強姦
所以咪話9成9講個個係女人
我覺得你做得岩

篇文簡潔通順,我相信你係一個理性嘅人。從自己唔鍾意小朋友,到香港大環境嘅concern,你嘅考慮都係合理

再到你做嘅事,一早有同老婆講好,提醒佢食藥&自己想結紮,到之後意外懷孕唔鍾意都收拾心情。
我覺得你真係已經盡左力

建議企硬離婚
即使落仔,你地都已經返唔到轉頭

你已經心涼,因為佢嘅欺騙,無辦法再同呢個人一齊
佢為咗呃你都要生,佢顯然係想要,呢個都係佢嘅權利。(當然呃你係唔啱,如果好好分手最多遺憾大家唔同觀念,只可以分道揚鑣)

至於而家個仔生唔生,如果你唔介意俾錢,就由你老婆自己決定,話晒佢都有份講明會離婚唔會照顧就得
今次係discord文定fb page
真係識人都有呢個經歷
條女整穿套大肚離婚拎膳養錢
講英文係型啲 我撐你
樓主咪話已經準備結紮囉
九成係女方知佢就嚟結紮所以趁依家搞
我覺得依家讓步 之後都會繼續無限先斬後奏加上你真係唔鐘意拖落去只會令雙方同小朋友都痛苦,始終有一次就有無限次我覺得係沒基本既尊重預左你一定要接受,依家就得翻一係你依一世都唔開心要屈就自己,一係你講出自己心入面既答案根本沒諗過要小朋友對方沒尊重過你感受。我覺得實有人會話你自私但其實最自私既係你老婆,因為佢唔單止沒諗你既感受仲要個小朋友一齊賭有完整父母既未來,你老婆只係諗住自己沒諗過如果你唔肯之後會沒爸爸。人生係你既自己決定la
ching重度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞