我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike
如果事先講明唔中意小朋友而老婆特登造人

支持離婚

尊重問題
你老母唔想俾人姦 咁佢有冇用貞操鎖?
咁似最近連登個post
笑左
師兄中文好摩察力又強
支持離婚 條女自把自為 佢做得出呢呢d呃人既行為 就要take老公唔要佢既risk 生仔係人生大事 佢憑咩自己決定老公人生?
一開始已經唔尊重 講閪咩
離婚都係要比贍養費
到時係人又冇又要比錢養埋佢地
建議生完直接移民算
咪係 仆街女人
留低啲對話,離婚個陣攞嚟做證據分分鐘有得打
一齊7年都可以有呢啲事發生
離婚都厭離得遲啦 一世人兩公婆 結得婚就等於無論發生咩事 都係兩個人嘅事
係呀 個細路好慘呀 但問題唔會係個男人囉 一定係個女人
如果一早攤出嚟講話想生小朋友 最後講唔掂數 可能都係離婚收場
個女人就係知 唔係點會密謀整條人命出嚟做籌碼?
上面班人講咩落仔鬼魂乜乜柒柒 就算回魂返嚟 都係搞老母啦
我覺得女方係人格問題
feel到樓主有被背叛既感覺
就算一齊落去都只會帶著恨意
另外女方咁做得一次 唔知幾時又會背叛你

離婚就緊 但之後既法律問題就交比其他熟法律既巴打諗
生咗出黎要佢一世跟住個自私老母?
個老母想生仔都係為咗佢自己 連老公意見都唔理
離婚,你都係on9,因為你竟然唔清楚你老婆為人,生小朋友好能大集任,唔係錢先,你係要冇晒私人時間,私人空間,仲要你老婆可以好多野吊鳩你,見議離婚,唔係後悔….有一件,下次就黎第二件青個好字。
入多粒埋齋諗住完場可以慶祝定
點知比var 吹番詐糊仲即刻比人反cup 埋
你有冇睇人講咩到底
唔想生點解唔一早結紥?
重睇啦
生個弱智既出黎真係唔知點算
有西咁多報應咩,你唔見主席有,個個都長命到西人樣,呢啲有報應昆傻仔
事主好慘 同被人偷精有咩分別
離婚啦 你身邊嘅人知件事嘅來龍去脈都唔會話你啲咩
連生仔咁大件事都可以呃你 仲覺得自己無問題
真係唔知佢仲有啲咩瞞住你
樓主依家仲咁後生 點對幾十年
依家唔離等幾時佢想要小朋友呀嘛 自己湊飽佢囉 婚姻最基本嘅尊重同信任佢都打破晒
醫院都設有驗眼服務,建議考慮
我夠Plan緊好多野
小朋友好可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞