我以為佢大肚係意外 但原來係佢畜意妄排

951 回覆
5050 Like 213 Dislike
兩件事要分開睇

條女呃佢:佢完全係victim,責任100%係條女度
避孕問題:根本一開始佢將個波推晒俾條女,自己唔禁慾照屌閪係有風險

兩件事係同時發生
兩件事要分開睇

避孕問題:根本一開始佢將個波推晒俾條女,自己唔禁慾照屌閪係有風險

兩件事係同時發生
睇下
如果真係生著好似你咁廢,文都唔識睇,正常人都唔會想生啦
咩logic黎
咁正係戴套避孕係唔係叫將個波推晒俾條仔 ?
av本身就唔係個個會中出,就算啲打格中出片都係假精/個女優食藥/戴套多,靠外射一早有仔啦。
學下性教育啦,唔好掛住睇av
你假設咗將個波推俾條女咋喎

同埋佢無話唔承認意外懷孕風險,只係條女特登唔避孕喎
定係佢講緊佢信條女會食藥所以抵死?
但佢願意承受個後果
只係原來呢個後果唔係意外
係老婆欺騙之下嘅產物
一句講晒 個小朋友好不幸
個page依家好多老母出沒
怕撚咗佢地
婚一定離
將資產轉曬比屋企人先離婚
減低對自己最大傷害
真心 千祈唔好比條女用個細路威脅
最好自己移民 你同佢斷埋聯絡
到時乜都唔洗比
想母憑子貴 下世啦
咪係,笑死
其實外國社會大把係女方負責避孕,都係雙方同意既啫
21世紀仲極端到要人用禁慾黎避孕
做佢地個仔慘過食兩舊屎
條女點講都唔啱
不過禁唔想生
為何不做絕育手術
點解要禁慾唔屌先,屌西有左就係男人責任?女人唔想比人屌西既?女人都有性需要架喎,個女人都有同意用呢個方法黎避孕架喎

結婚有性生活跟本好正常,大家同意左個避孕方法咪ok

依家係條女單方面呃條仔喎
離婚分完身家再落仔
咁就袋一舊錢 爽到
你老婆on9 老實講 成功左就del group
所以話讀書係幾咁緊要
其實食藥成功率高低要睇食得啱唔啱,
同埋要視乎體質同有冇同時食緊其他藥
即係你有hormone fluctuations 或者飲咗杯感冒中藥茶都有機會影響成功率

理論上戴套如果size同方法完全正確
成功率比藥更高

但一般如果唔做手術,
係建議兩樣同時進行最安全

樓主自己都知齋靠食藥係唔可靠
但可以7年無行動照屌閪
大家係屌緊呢點,同條女呃人無關

你話雙方都享受呢個問題,但如果男方唔插入,你用玩具都得架,無人話一定要打真軍
直接係雙方長老面前屌鳩佢幾自私,再失蹤消失做返真正既自己
以為自己好型,原來盲嘅
洗撚理班人咩
人生活得一次
唔想係痛苦中生活就要狠心呀
都有機會嘅 不過樓主係畀人偷精意就難啲囉做到慈父
你唔屌條女點會有咗,
除非帽你或者強姦你架姐
單性繁殖咩家陣

性生活大把玩具有得你買啦,
你用玩具咪得囉,
條女又可以用手用口,
完全risk free

兩件事要分開睇

兩件事係同時發生
條女係咪叫Ash?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞