[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#76 42吋新時代

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
最緊要順 btw lv呢部會唔會有我而家呢部既問題
唔會
連mac mon無分架 最好有ICC提供 有type-c反向充電 咁就一條線搞點
最好lg nano ips 咁就得
唔該廿巴

我仲見到有部850-b 分別係邊
Btw 想問下各位舊果d mom係咪就咁掉左佢

我隻27uk600 放唔知有無人要

上網又唔見有人放
酒精+蘋果布

出完街返黎右邊無事
想問吓各位巴打 3070, 2k 打機(Total War, Transport Fever 2) , 仲有ps4 slim, 以下兩隻邊隻適合啲

1. MAG274QRF-QD
2. M27Q

M27Q平咁多有啲心動,但係睇完Reddit嗰啲好似都唔係幾知究竟兩個分別大唔大。

有無巴打有研究開,麻煩晒
我以前都係用27uk600
色水真心靚
果陣貪佢4k渣 不過仆街開多陣又變返買邊都係咁

買27gp83-b夠唔夠佢靚
應該靚過
27gp83b係nano-ips
lg新一代panel
師兄如果有保養整得返啱價嘅想收
好喎 我岩岩睇返d記錄 好似差唔多記黎到期 不過唔知d單仲有無 係咪有單先保到 唔記得果陣有無登記
唔太熟其他mon點樣 自己嗰隻垃圾24 1080p philps mon係要自己登記先有得保
無登記咪仆街
應該就係 不過真係唔識 等其他巴打出手
香港acer係咪弱智
隻x32fp要下半年先可能賣街
Disney 用PS5 出唔出到4K?
等唔切就雨林
可能仲平啲
應該一定平啲
睇雞強妹條片3M布效果好似好過信仰布
https://youtu.be/LIG1RInDmuQ
清啊
完全推翻咗27寸mon睇4k冇效果呢個講法
依家多數用嚟做pc mon
有時打機打幾粒鐘隻眼都冇話好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞