Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇巴打玩玩下會卡住個畫面,而D聲卡一下就會正常返(姐係按WASD仍然會有腳步聲,但係畫面依然卡住),我用teamviewer去控部機,見到佢會彈一個咁既信息。請問下有冇巴打知點搞
[im g]https://holland.pk/ctwurlqp[/img]

依家D金牌串撚到,話自己半藏main話人唔配合佢,打足4季都仲係金就算9數啦,扮咩大佬

Talon could restore your family's empire
長期卡喺二千頭
求帶上白金 Main Lucio Pharah Winston
Name: MIC

今日上左白金 前三日先打頭十
二千二自己打上去
單排仲好啦 多排啲人勁好多
http://www.bilibili.com/video/av10770451/
http://www.bilibili.com/video/av11348500/
聽講上面話BASTION廢?

講真每隻英都有佢pros and cons , 有人可能場場玩torb上top500

有冇人玩orisa上top500

其實佢枝槍好勁,不過難中,如果練到高命中都應該真係好勁
人地打你座塔,你打人,一個人=兩個輸出

講就容易左鍵咁難中

問題佢彈速太慢 又要預位 對面多盾又冇用 前面有坦基本上打唔後排
大技又唔係爆發或者cc
長期卡喺二千頭
求帶上白金 Main Lucio Pharah Winston

二千二自己打上去

我為左單排上
練習緊tracer reaper pharah
不過因為delay, 我都係練pharah
Btw 大家多數幾ping
長期卡喺二千頭

二千二自己打上去

我為左單排上
練習緊tracer reaper pharah
不過因為delay, 我都係練pharah
Btw 大家多數幾ping

我用坦爬 用箂因 dva 要打sup就和尚
Btw50ping
https://www.youtube.com/watch?v=2U8fK8vEG7s
sombra同tracer真係好正

Mercy
死神ptr勁到on9

離遠 散你幾槍黎補血 血包補師都唔洗

仲要Nerf埋豬少一個Counter

等睇上到正服炒哂車
死神個根本問題係手短腳短唔係續戰力
依家吸血只係令佢diediedie果陣無咁易死

死神本身個設計概念就係厚血近攻手,你講果D根本唔係問題黎
正如話同講tracer脆皮,widow近戰弱一樣,隻英本身就係咁設計

所以而家meta打放狗快節奏咪上唔到場

乜撚嘢係放狗

dive?

依加問野都可以咁撚有禮貌
第一次變左金牌仔
上季最後271x
今季 5W 5L
變248x
之後上返白金
http://blizzardzhtw.challonge.com/OverwatchOpen
有冇大師以上想一齊玩

Main 76 mccree tracer

利申flex

有興趣不過成個7月唔係香港
http://blizzardzhtw.challonge.com/OverwatchOpen
有冇大師以上想一齊玩

利申flex

有無人有興趣
呢兩日仲未嬴過
2900仆落27XX 唔撚敢玩RANK了 點算
呢兩日仲未嬴過

連輸2鋪好停啦
心態會愈輸愈頹
之後輸開有條路
打下快速打返d手感繼續
呢兩日仲未嬴過

繼續玩跌低啲
再一次虐菜咁Carry返上去
有冇大師以上想一齊玩

利申flex

有無人有興趣

我已經flex到差唔多樣樣都識但樣樣都唔太好
呢兩日仲未嬴過

連輸2鋪好停啦
心態會愈輸愈頹
之後輸開有條路
打下快速打返d手感繼續

嬴輸我都會停 之後等一排又打 我係美亞美亞美亞咁打
都可以輸到仆左係到 明明距離3000都唔遠
死神ptr勁到on9

等睇上到正服炒哂車

正如話同講tracer脆皮,widow近戰弱一樣,隻英本身就係咁設計

乜撚嘢係放狗

dive?

放狗本身都係蝗語黎既
死神ptr勁到on9

等睇上到正服炒哂車

乜撚嘢係放狗

dive?

放狗本身都係蝗語黎既

呢個真係依加先知
打左頭幾場rank全部輸晒...
想問如果一開始好低分, 得1400分, 之後贏一場是咪加10分? 如果贏10場就上到銀? 輸一場會唔會扣番分?
ow香港真係唔多人玩
而家成日同台灣fd一齊玩
想揾香港大師或以上既一齊玩

SyL#4560
上季max 4023
岩岩完左頭10 3761
想問如果一開始好低分, 得1400分, 之後贏一場是咪加10分? 如果贏10場就上到銀? 輸一場會唔會扣番分?

唔係 頭十場係亂柒比分你
贏輸都係求其比個分你

唔係 頭十場係亂柒比分你
贏輸都係求其比個分你

之後一鋪 60-80
打打下就越嚟越少
有冇巴打一齊打rank?本身17xx, 連輸好多場, 岩岩試過入5dps隊我用healer有牌
有冇巴打一齊打rank?本身17xx, 連輸好多場, 岩岩試過入5dps隊我用healer有牌

單排最易升
基本上跌二三百分 單排升返唔係問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞