Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
1晚之間3855>3550

一夜之間3811變3856

4234 梳

快d比我食分啦垃圾genji
3:0就troll係咪on撚9

4234 梳

4290 很想要吧

4234 梳

4290 很想要吧

4234 梳

4290 很想要吧

4310已經有TOP500
依個post個個都宗師咁勁

4234 梳

4290 很想要吧

快比我打返你落黎
想問神廟攻緊B點
入到去左面有basion 右有torb+炮塔
上有widow phara
仲有sym shield generator 喺最入
想用dva大炸但有mei 冰牆

以上情況可以點破?
想問神廟攻緊B點

以上情況可以點破?

佢哋冇人踩point?
3tank 應該得
啱啱打左rank 自己嗰隊全部無人肯做tank 同 heal 好彩對面有個走左場姐
點解永遠對面有坦有補而我隊連續幾場5DPS

你係坦定補

Main補,垃圾金牌
可能夜晚少人排到好多鑽銅同場
Btw,OW個排隊系統係咪有問題,幾次都係排到對面上季白金既Unrank,而隊友係銅牌

我寧願要5個識aim有觀念嘅dps都唔要222但殺唔到人
想問神廟攻緊B點

以上情況可以點破?

佢哋冇人踩point?
3tank 應該得

Basion 喺point入面,坐果個位有sym d眼仔保護
Torb本人喺point右邊踩實
mei ,sym就左邊洞同point之間游走

左右係我攻緊既角度睇
想問神廟攻緊B點

以上情況可以點破?

佢哋冇人踩point?
3tank 應該得

Basion 喺point入面,坐果個位有sym d眼仔保護

左右係我攻緊既角度睇

難搞 要有默契 配合
Sombra dva 猩猩 路西歐 和尚 widow/tracer?
想問神廟攻緊B點

以上情況可以點破?

佢哋冇人踩point?
3tank 應該得

左右係我攻緊既角度睇

難搞 要有默契 配合

Sombra dva 猩猩 路西歐 和尚 widow/tracer?
點解永遠對面有坦有補而我隊連續幾場5DPS

你係坦定補

Main補,垃圾金牌
可能夜晚少人排到好多鑽銅同場
Btw,OW個排隊系統係咪有問題,幾次都係排到對面上季白金既Unrank,而隊友係銅牌

我寧願要5個識aim有觀念嘅dps都唔要222但殺唔到人

啱呀 隻game 根本唔限死222
不過兩補係必須 除非實力差太遠
想問神廟攻緊B點

以上情況可以點破?

佢哋冇人踩point?
3tank 應該得

左右係我攻緊既角度睇

難搞 要有默契 配合

你意思用依個陣破?
我打果陣係用單排lucio,配合係差咁D
想請教如果用依個點配合可破?
銀框但銅牌點睇?

頭先撞到個

玩得多就勁咩
銀框但銅牌點睇?

頭先撞到個

玩得多就勁咩

但銅牌都差得濟…
麥蛇招大buff咗感覺易用咗好多
1700分 main lucio
肯fill aim不差
不嘴炮

runfast#4237
想問神廟攻緊B點

以上情況可以點破?

佢哋冇人踩point?
3tank 應該得

左右係我攻緊既角度睇

難搞 要有默契 配合

你意思用依個陣破?
我打果陣係用單排lucio,配合係差咁D
想請教如果用依個點配合可破?

Sombra hack點下底個血包 同埋佢個大好快 用大hack到機兵=佢無得機槍mode 咁姐係可以搞塔佬先 dva檔法拉/炮塔傷 猩猩拆cam捉sym 奪命可捉法拉同狙 因為唔係雙飛所以法拉容易捉 用和尚可以幫手target加傷,炮塔佬/法拉開大就一齊大 基本上佢地分得咁開如果一波一起入有sombra招大同下底個血包已經okay 仲要個comp高機動 奪命女難捉補
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞