Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

抽到太空基地輸撚左

我就上左了

而家37XX

單排地獄每一場都係豪賭

做乜單排咁勇猛

我單排打足咁多個season

搵朋友一齊玩開心啲

單排上到先證明你識玩個隻英

76 60 winrate 仲低分過kickass 隻54 winrate genji
This game is broken
成日ff可以穿過個mon打爆啲外掛同troll既玩家
一諗到就好爽
一諗到就好爽

巴打睇睇醫生好

dive 咪可以1tank 囉
比賽都成日1 tank

暑假期間一坦難求
有補已經偷笑

你自己玩坦咪有一坦囉

我係隻補

我咪隻坦

未睇都估到

坦入面淨係識玩女坦 猩猩 都係副坦黎

猩猩係主坦黎
Season 5想玩坦一定要練猩猩
1坦陣/222 都差唔多實有猩猩

我覺得有好既補師先玩到猩猩
成日比人集火,一係就對面抱團

可能我玩得渣有冇猩猩心得傳授下

btw有冇2000分以下想一齊排

其實係要有好既DPS隊友
猩猩關鍵唔係有冇人回佢血,係佢捉人地後排個時,有冇隊友Follow up去清前排
另外Dive Comp本質上係唔依賴Healing既打法
低分場揀番Rein呢D主坦咪算,唔係個個識夾猩猩,又唔係成日齊人攻點,老馮都有人個盾未進場就先送頭

岩呀 感動 有人明白
次次想玩猩猩dps唔夠力 轉左又無tank
d台仔仲要大大聲屌我做咩要轉dps
唔係我轉左第一個point都推唔到呀
新入黎留名
玩猩猩最感動嘅時刻
就係跳入敵陣嗰有defensive matrix喺後面照住自己

有matrix照既死神會好爽

我玩mercy 比人彈落街,有人行埋崖邊救我
滾動到我
玩猩猩最感動嘅時刻
就係跳入敵陣嗰有defensive matrix喺後面照住自己

呢個真
仲感動過女坦盾

然後你會發現後排補比人殺哂
玩猩猩最感動嘅時刻

滾動到我

我都覺
宜家我地team有76 法拉 慈悲 main
雙飛有足夠壓力,但一死就比人dive,後面擋唔住
所以我地希望有識玩嘅正面火力可以保後排
誠招~2500
源氏,麥卡,萊因,猩猩
請留battletag
誠招~2500
源氏,麥卡,萊因,猩猩
請留battletag

次次見到都會諗起雙飛橫行
之前有追post
玩猩猩最感動嘅時刻

滾動到我

次次玩雙飛 飛飛下後面就轉黎聲慘叫
然後隻Mercy就跌左落街
點解會咁
求Mercy main講解
玩猩猩最感動嘅時刻

滾動到我

點解會咁

可能個慈悲㩒實空白,咪好易比人打死囉
誠招~2500
源氏,麥卡,萊因,猩猩
請留battletag

AliceNine14#4681 一齊玩
玩猩猩最感動嘅時刻

滾動到我

點解會咁

唔會係我蒞掛
誠招~2500
源氏,麥卡,萊因,猩猩
請留battletag

AliceNine14#4681 一齊玩

main咩?
單排落左銅,呢一世都應該上唔返
2個月無玩 想問下依家meta係咩?
仲係76+rein+ana?
一諗到就好爽

巴打睇睇醫生好

第一次聽

有時我都會想順住條網線打柒D仆街

可能我太剋人憎呢排成日比人蹲我復活 一出黎就一勾一槍一拳或者一閃光一六連

猩猩dva閃光源氏

猩猩dva閃光源氏

thx 原來興玩dive 咁SUP咪好陰功
MASTERK#4143
有冇人可以帶我出銅 1400 分
MASTERK#4143
有冇人可以帶我出銅 1400 分

之前會用豬 1600 升上白金
不過宜家豬nerf 左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞