Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔準咪練囉 叫人玩埋D ON9英

有幾on9呀

有幾on9呀

鳩到冇得再鳩

有幾on9呀

鳩到冇得再鳩

你就on9
明明小美單挑/控場就好勁 辛梅塔切後排/配合炮塔防守都好勁
淨係講on9唔講理由就最on9

有幾on9呀

鳩到冇得再鳩

你就on9
明明小美單挑/控場就好勁 辛梅塔切後排/配合炮塔防守都好勁
淨係講on9唔講理由就最on9

練hanzo同widowmaker, 可以一擊殺敵
有冇人會晏就打,

有冇人知發生咩事
Del 左再裝都唔得

有冇人知發生咩事
Del 左再裝都唔得

設定到關左去

有冇人知發生咩事
Del 左再裝都唔得

設定到關左佢

有冇人知發生咩事
Del 左再裝都唔得

設定到關左去

要關咩?

有冇人知發生咩事
Del 左再裝都唔得

Del 左再裝

去設定睇點開咪點熄

有冇人知發生咩事
Del 左再裝都唔得

Del 左再裝

去設定睇點開咪點熄

shift+ctrl+n好似係

有冇人知發生咩事
Del 左再裝都唔得

Del 左再裝

去設定睇點開咪點熄

shift+ctrl+n好似係

得左 唔該曬
死神ptr勁到on9

有幾on9呀

鳩到冇得再鳩

小美都好啲 或者坦
印印
練下準度好過
死神ptr勁到on9

離遠 散你幾槍黎補血 血包補師都唔洗
死神ptr勁到on9

仲要Nerf埋豬少一個Counter

有幾on9呀

鳩到冇得再鳩

小美都好啲 或者坦
印印
練下準度好過

印度婆比狗屌
不過自己玩個時好爽,打驚枝撚狗咁
想問下點先會藍火同紅火
死神ptr勁到on9

遠距有無20傷害,加得4hp又唔係話真係唔洗補師
D MERCY咁撚孤鳩寒真係ON99
仲問我都未夠4個點復活

咁叻你用囉霸住個攻擊位又做唔到野

我坦阿屌

要睇下個復活有無價值架嘛
復完又比人wipe 一次咪又係浪費
要對面至少死一兩件先好復

明明復活2隻坦就守到個點
屌你老母死撚左留返拜山都唔用

咩叫明明
兩隻坦有無大?
有無戰鬥力?
唔好人地唔復你就係度嘈先得架

mercy是原罪,個撚個都馬後炮話復撚左就點點點
通常講呢啲都唔話係玩開mercy,應該係連sup都唔點玩
有時啲輸出自己死尻左,得佢一個,唔復佢都屌,係咁撚勁唔好死啦

mercy main比人屌係因為佢地好多時真係除左mercy咩都唔識玩.

唔好同我講咩保唔到你,dive comp成村人衝過黎我自己都顧唔掂自己,叫我保你? 相反,ana一個anti heal反cup, lucio boop開人, zen幫你殺埋都仲得, 你mercy除左等死可以做咩?
你玩得mercy就要識positioning,識survive on your own.唔係既我打多個dps好過

仲有rez,我season1屌到依家,唔係話死一個就唔rez,你要自己用gamesense諗下,防守方對面pick左你一隻,其他teammate又冇咁快死,你一定要rez,唔rez輸撚硬; 記撚住你招rez好易叉,正常情況次次teamfight你都要有大,唔係既我打多個dps好過

我打左5個season mercy main見一個屌一個
有冇巴打可以一齊打rank,
新手,2千樓下

巴打咩名?一齊rank, 目標追返上2000
D MERCY咁撚孤鳩寒真係ON99
仲問我都未夠4個點復活

我坦阿屌

咩叫明明
兩隻坦有無大?
有無戰鬥力?

有時啲輸出自己死尻左,得佢一個,唔復佢都屌,係咁撚勁唔好死啦

mercy main比人屌係因為佢地好多時真係除左mercy咩都唔識玩.

唔好同我講咩保唔到你,dive comp成村人衝過黎我自己都顧唔掂自己,叫我保你? 相反,ana一個anti heal反cup, lucio boop開人, zen幫你殺埋都仲得, 你mercy除左等死可以做咩?
你玩得mercy就要識positioning,識survive on your own.唔係既我打多個dps好過

仲有rez,我season1屌到依家,唔係話死一個就唔rez,你要自己用gamesense諗下,防守方對面pick左你一隻,其他teammate又冇咁快死,你一定要rez,唔rez輸撚硬; 記撚住你招rez好易叉,正常情況次次teamfight你都要有大,唔係既我打多個dps好過

完全同意

我坦阿屌

咩叫明明
兩隻坦有無大?
有無戰鬥力?

如果有個女仔係你隊伍玩mercy, 真係可以判定死刑 同佢地講gamesense 慘撚過食屎
死神ptr勁到on9

仲要Nerf埋豬少一個Counter

等睇上到正服炒哂車
死神個根本問題係手短腳短唔係續戰力
依家吸血只係令佢diediedie果陣無咁易死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞