Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
新MODE低重力又幾過癮
唔係幾慣REAPER冇左粒波

平時都冇專登過去吸
隻豬最終都係無改返做 6 秒鈎
RIP

平時都冇專登過去吸

新mode hanzo 奪命女屈機
新map attack都行咁遠
RIP

新豬好勁wo
得高端豬先可以一勾一殺小dva

平時都冇專登過去吸

新mode hanzo 奪命女屈機

普功吸血又無想像中咁多
RIP

新豬好勁wo
得高端豬先可以一勾一殺小dva

"I'm a one-man ult battery"
新map attack都行咁遠

又係大到仆街系列
有冇人試過開Game彈Lost communication with blizzard server?
上網同琴日打冇問題 今日更新完QP都未入到彈到Bam我8場XP
2500 main 補
ICCA#4124
有冇人打rank
https://t.me/joinchat/AAAAAEMFP8Ks3jBKCzpRyA

一齊約埋衝rank

留名又比人入黎搞事
Twitch prime送金箱
https://playoverwatch.com/en-us/blog/20853473

屌佢老味又送乜又送物呀嗎,佢最撚興嫁啦!最拉尾睇吓
屌你老味黃豆咁撚大粒果d唔知乜撚野,屌你老味攞撚左你要丟果d野
豬RIP
點解啲人成日都諗只係得佢自己可以troll人
但到人地troll佢嗰陣就屌尻人
其實我都唔多理個組合係點,理得6個輸出又好,得一隻坦一隻sup都好
不過有時守方比人極速攻到一個點時,或者攻極都攻唔到,
同啲人講下轉下角色,佢地唔聽
咁攻守掉轉嗰陣先換玩坦/sup有咩用,我一定troll返你地,跟住又屌尻人係咩心態
幾條友troll人在先,但唔比人troll返
點解啲人成日都諗只係得佢自己可以troll人
但到人地troll佢嗰陣就屌尻人
其實我都唔多理個組合係點,理得6個輸出又好,得一隻坦一隻sup都好
不過有時守方比人極速攻到一個點時,或者攻極都攻唔到,
同啲人講下轉下角色,佢地唔聽
咁攻守掉轉嗰陣先換玩坦/sup有咩用,我一定troll返你地,跟住又屌尻人係咩心態
幾條友troll人在先,但唔比人troll返

人如其名
有無2500以上 一齊玩下6排?
有無2500以上到3000 一齊玩下6排?

屌你究竟係3900定2500

跌番落去

跌番落去

開小號

跌番落去

開小號

問fd拎左個ac玩
正身仲未打頭10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞