Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
GGEZ

韓仔真係太撚屈機 歐美隊隊都打撚走哂

咩都差人一截

角色池又淺,溝通又有問題

BTW我覺得NV今季超水準啦EFFECT

NV簽運好 ROGUE一黎就要對2隊決賽人馬
https://t.me/joinchat/AAAAAEMFP8Ks3jBKCzpRyA
各位巴打入黎一齊約時間上分
(OLD NEWS)有冇人覺得死神個勝利POSE同表情動作聳肩好好笑
單排地獄終於完結
單排地獄終於完結

Talon Involvment Confirmed In Previous Attack On Helix Falicity

黎喇黎喇
doomfist黎喇
真係出定又係到吱牙膏先
Main左Doomfist了

買左金武了
唔知做乜delay又勁左
有一半中左當唔中
有時見d人閃閃下,變曬tracer

買左金武了

一直儲住既錢終於有用了

睇完自己數據覺得自己好廢
改改orisa啦blizzard
I need healing
新人留名

大家覺唔覺自己d隊友永遠睇唔人到有人(兜)後
新手留名
有冇巴打可以帶下新手 自己一個毒撚玩好悶
自從改完meta之後由上季33xx跌到27xx
因為冇乜時間練英所以剩係main女坦 玩左成年先200幾lv 要補位先用下lucio 今季女坦用得唔係好順手 機動性太低 所以係咁交學費練猩猩dva同ana之外既補
有冇高端dva講下招大點放先最好 用黎開團戰定等到爆甲拎多條命 同埋matrix係團戰開始果時要開到冇先打定點 見pro都係keep住開到冇
支持moowe
屌好心手殘就咪撚玩dps啦

我torb 炮塔攞金傷,佢地都唔知射乜9,係咁衝去送頭
Genji仲好撚意思問我攞裝甲包

嘔血系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞