Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇人打Rk 頭十 金牌左右

我仲未打過啊
近排好似多左No-Reg
Genji Hanzo都有試過
有無人白金尾鑽石頭左右可以一齊打rk?
chleung1218#4864
FEEL到比衰氣纏身
殺到著哂火都連輸四場
垃圾OW
太易Top500了
大家唔係仲未試過呀

打咁耐仲係金咋

今日見到個金框5星仲係金牌
打算問佢有無興趣棄Game之際,聽到佢開咪先發現佢係女
之後,我加左佢

mercy main狗都唔屌
買左第三把金武
決定以後唔撚打rank
上季上左鑽石 最後271x
然後今季係打左5個seasons 第一次 做金牌仔247x
撞到好多次垃圾月球場 次次都輸
啲輸出仲要好多都靠唔住 發現自己做輸出仲好
想問你地打rank會唔會嘴人?

人哋串就會
好耐冇上依度討論 有冇人撞過我 我係好撚好屌呀 好撚鐘意用法拉個好撚好屌呀

人哋串就會

一定嘴最撚憎見到垃圾hanzo多排

見到下鋪同返hanzo troll條友同隊即刻搶hanzo講明troll返你地仆街激撚死佢地

最尾hanzo 3銀贏左,屌
仲有呢版死神好屈機
切坦當切菜,有補師補佢就成隻小強咁
佔點圖邊方有死神就贏

請問可以問有效counter死神(除左法拉)

人哋串就會

見到下鋪同返hanzo troll條友同隊即刻搶hanzo講明troll返你地仆街激撚死佢地

依家都轉美服打
亞服好高機率撞到堆嘈交台灣小學雞
一係就掛住嘴砲一係就afk
輸就搵替死鬼係咁屌
美服撞到呢班on9嘅機率相對黎講係低好多

人哋串就會

依家都轉美服打
輸就搵替死鬼係咁屌

就係打美服
走場,troll,送頭,掛機樣樣齊

不過唔知點解低ping過亞服
打左370場先係1500分打上2550分 是否可悲

人哋串就會

依家都轉美服打
輸就搵替死鬼係咁屌

就係打美服
走場,troll,送頭,掛機樣樣齊

不過唔知點解低ping過亞服

美服走場多數因爲DC
Troll到出哂名又冇見過
送頭有但係冇亞服咁勁
排機好少見
美服而家好多人打字打泰文 真係得亞洲咁煩,韓仔泰仔馬拉仔日本仔仲有中文

個個講自己語言根本溝通合作唔到,歐美可以大家用英文
仲有呢版死神好屈機
佔點圖邊方有死神就贏

死神而家可以當半隻坦
仲有呢版死神好屈機
佔點圖邊方有死神就贏

死神而家可以當半隻坦

dva block9 佢
仲有呢版死神好屈機
佔點圖邊方有死神就贏

長槍風爭佢囉 死神手短腳短
其實而家d人比死神打到喊係因為佢地未適應仲以為騎死神好似上個版本騎76騎麥爹咁猩猩一個屎忽坐埋黎就變智障姐
仲有呢版死神好屈機
佔點圖邊方有死神就贏

其實而家d人比死神打到喊係因為佢地未適應仲以為騎死神好似上個版本騎76騎麥爹咁猩猩一個屎忽坐埋黎就變智障姐

依家見到猩猩都唔夠膽出猩猩
仲有呢版死神好屈機
佔點圖邊方有死神就贏

依家見到死神都唔夠膽出猩猩

用reaper heal有牌係咩概念

同隊個補盲左

同隊個補盲左

銅就正常 除非有76 銀就

同隊個補盲左

個zenyatta乜鳩都無做過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞