Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實月球基地似乎對奪命HANZO幾有利,由其係B點,猩猩DVA都要飛/跳2次先上到去個角落頭,除非對面全部盲的,否則你一入去就見到你,你又未有得飛上去

我只係知死神係新圖勁到傻

jeff講過新圖係特登整多d比狙擊手出場既位
其實reaper係而家呢個meta好好用,而家個個都dive,至少reaper一定收到左猩猩皮先

新地圖個低重力 未見過人行出去打

行出去做靶咩

不過有見過攻方兜果邊,幾好效果

用擊飛技打人可以直接室內撞到跌落街,痴撚線 用dva見隻小美追緊人落樓梯,一撞就直飛出去落街

個距離都好遠喎
其實月球基地似乎對奪命HANZO幾有利,由其係B點,猩猩DVA都要飛/跳2次先上到去個角落頭,除非對面全部盲的,否則你一入去就見到你,你又未有得飛上去

我只係知死神係新圖勁到傻

jeff講過新圖係特登整多d比狙擊手出場既位
其實reaper係而家呢個meta好好用,而家個個都dive,至少reaper一定收到左猩猩皮先

新地圖個低重力 未見過人行出去打

行出去做靶咩

不過有見過攻方兜果邊,幾好效果

用擊飛技打人可以直接室內撞到跌落街,痴撚線 用dva見隻小美追緊人落樓梯,一撞就直飛出去落街

個距離都好遠喎

撞過幾次,對正道門撞如果佢淆底後郁一定飛,就咁落樓梯都試過撞到落去
其實單排排到自己隊4-5排都幾灰,例牌佢地唔入team chat,唔會理你,選英一定要就佢,出事一定你錯比人圍攻,好似打緊4v4 5v5咁on99跟人行,跟住究然間沖哂上層或者沖沖下成隊退陰尻你
其實單排排到自己隊4-5排都幾灰,例牌佢地唔入team chat,唔會理你,選英一定要就佢,出事一定你錯比人圍攻,好似打緊4v4 5v5咁on99跟人行,跟住究然間沖哂上層或者沖沖下成隊退陰尻你

拉弓啦

拉弓啦

一槍一個
我屌韓國人老母學乜春人打積分,入返去老母個閪生活
新手又有野問,如果用dva 但係得自己一隻坦,又要攻人,應該點玩? 好似坦又坦唔到,又輸出唔到

Ow既坦黎講 一係做到開團(破壞陣型)
一係起到保護隊友兩個效果

Dva係就係全能 兩樣都做得好好
但單坦好難兩樣兼顧
H鍵換猩猩啦
呢個版本猩猩開團帶節奏既能力
同埋360度Bubble為dps提供到分割戰場既輸出環境 dva係比唔到

反而dva係功能性副坦
呢個版本靠一手右鍵 保猩猩奶媽
將隊野既穩定性提升到另一個層次
隊友明顯廢一截既情況下dva 完全冇用

利申:4000分dva main

低分場DVA好有用
清Web cam,拆炮台,掃高位,呢D多數班垃圾唔識做既野可以自己包辦
招大放得好9成人唔識避

照你咁講 你果d低分場
我出猩猩可以1個打3個喎😂
而家既猩猩真係做到唔係講笑🤦🏻‍♂️

琴日打場有驚吱dva猩猩
對面隻widow都係企定定射冇人理

我玩通常5-6dps
就算有76 mccree reaper
都係得我用tracer 行近同佢打
D隊友行行企企

我就係隻Mccree

幾時玩得

過多兩星期先依排實習好忙
其實點樣先可以好似直播D人咁轉去玩韓國SERVER?
一話係佢地太高分先自動過去?
雖然我知overwatch 過氣 好少人玩
但係連續4-5場都係打番果D 30lv雙排小號 震過柏金遜
升唔升到分唔係問題
唔想場場打果D人
升唔升到分唔係問題
唔想場場打果D人

韓仔仲衰
永遠唔合作
升唔升到分唔係問題
唔想場場打果D人

vpn
升唔升到分唔係問題
唔想場場打果D人

其實ow真係過氣 少人玩咩
升唔升到分唔係問題
唔想場場打果D人

香港係,香港根本咩尻都好快唔興
升唔升到分唔係問題
唔想場場打果D人

Ow話就話打極都係咁,但你要進步其實好難
升唔升到分唔係問題
唔想場場打果D人

而家亞服開房個d 9成韓文
升唔升到分唔係問題
唔想場場打果D人

完全睇唔明,然後啲韓仔見你講英文就笑你
我即刻轉半藏
升唔升到分唔係問題
唔想場場打果D人

我即刻轉半藏

香港人 打乜鳩都只係想屈人機
屈唔到就棄驚
升唔升到分唔係問題
唔想場場打果D人

我即刻轉半藏

屈唔到就棄驚

韓服啲人係輸一局就開始troll
睇黎依隻GAME又要俾泡菜仔統治了

我即刻轉半藏

屈唔到就棄驚

泡狗見中文名已經扯左
轉個頭射埋
所以我冇乜可能升分
因為而家連us ser都大量泡狗
成隊ENVYUS打得最好就係個泡菜仔
但對面有6個泡菜仔

我即刻轉半藏

屈唔到就棄驚

泡狗見中文名已經扯左
轉個頭射埋
所以我冇乜可能升分
因為而家連us ser都大量泡狗

美服仲有大量泰仔
GGEZ
GGEZ

韓仔真係太撚屈機 歐美隊隊都打撚走哂
GGEZ

韓仔真係太撚屈機 歐美隊隊都打撚走哂

咩都差人一截

角色池又淺,溝通又有問題

BTW我覺得NV今季超水準啦EFFECT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞