Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
贏一場加5SR

點做倒
我打和3分

尋日打左場3700 vs 1500 加3分

屌你我3800 vs 3700都加5分 做乜撚

3700vs1500 點先整倒
NERF完豬又BUFF死神,
玩條毛。
玩條毛。

玩死神條毛
玩條毛。

玩死神條毛

咪又係冇場出 DPS咪又係 76 牛仔 法拉 坦就隻隻都可以出咁制 防禦個堆英仍然都係冇位出場 補就唔講啦

死神唔係對家玩321陣都幾難出
玩條毛。

玩死神條毛

咪又係冇場出 DPS咪又係 76 牛仔 法拉 坦就隻隻都可以出咁制 防禦個堆英仍然都係冇位出場 補就唔講啦

Dps genji tracer下話
玩條毛。

玩死神條毛

死神一buff完 就算去玩fun game都見多左 ori
有無想上鑽石巴打一齊排
有無想上鑽石巴打一齊排

ICCA#4124
有時單排到以為自己中左詛咒
沉日可以連輸差唔多10場跌到落2700
今日又連贏返7場上返3000
而家豬拉中咗人 都打唔死人
仲有機會俾人打返自己
而家豬拉中咗人 都打唔死人
仲有機會俾人打返自己

harbleu 都話豬 RIP , 唔好再執著要用佢啦
https://youtu.be/OkYJlPMdWNA
highlight system同開箱update

lootbox唔會重複 d錢可以打返黎
牙jeff把聲咁乸型既 我仲以為佢扮dva

lootbox唔會重複 d錢可以打返黎
牙jeff把聲咁乸型既 我仲以為佢扮dva

終於唔駛再自己搵野錄低個highlight再剪出黎

想要jeff件衫
玩Orisa要識Push Line同埋隊友要識打Baston先好
玩Orisa要識Push Line同埋隊友要識打Baston先好

街場堆人望住我俾syn同76雞姦 唔幫我打走隻syn
點解永遠對面有坦有補而我隊連續幾場5DPS

你係坦定補

你係坦定補

hanzo
1晚之間3855>3550

一夜之間3811變3856

抵啦

一夜之間3811變3856

4234 梳

你係坦定補

Main補,垃圾金牌
可能夜晚少人排到好多鑽銅同場
Btw,OW個排隊系統係咪有問題,幾次都係排到對面上季白金既Unrank,而隊友係銅牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞