Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
依家我卡左係3000分左右
我main healer 除左ana麻麻地之外全部識玩
仲有2隻坦都識玩
究竟點先可以上大師
依家我卡左係3000分左右
我main healer 除左ana麻麻地之外全部識玩
仲有2隻坦都識玩
究竟點先可以上大師

冇嫁喇
一切都係符碌
你要抽倒自己方既dps 勁過對面dps囉
見到有條友第三季銅,第四季銀,今季鑽。升得咁快

天份既野

天份既野

Boosted

天份既野

Boosted

第三季一千第四季差唔多二千,今季3千幾,一季一千分

一年後重唔係世界冠軍

天份既野

Boosted

第一季60,第2季27XX, 跟住第3季都KEEP住白金,但係一次連輸幾日落左1800,上番金,之後一直都金牌
今日打個friend個帳
打左陣由1900分打到上2400分
閃光91%勝率
差唔多場場都4-5dps
咪又係贏
自己辣殺唔好再怪隊友喇
出新活動新英未啊暴雪
閃光91%勝率
咪又係贏
自己辣殺唔好再怪隊友喇

你本身幾多分先?
新手又有野問,如果用dva 但係得自己一隻坦,又要攻人,應該點玩? 好似坦又坦唔到,又輸出唔到

天份既野

Boosted

第一季60,第2季27XX, 跟住第3季都KEEP住白金,但係一次連輸幾日落左1800,上番金,之後一直都金牌

加油巴打,係咪轉左meta唔適應

關咩事 我玩SUP姐MA基本上都冇大變

我第2 3季試過排到鑽石場,都唔覺得特別辛苦 但係升極都升唔到分,耐唔耐連輸就之前慢慢升的一PO 清袋

我試過好多次連輸10場以上,但係連贏最多都係試過5場 有時輸足幾日真係幾灰
閃光91%勝率
咪又係贏
自己辣殺唔好再怪隊友喇

你本身幾多分先?

我冇4000分 唔好屠我
閃光91%勝率
咪又係贏
自己辣殺唔好再怪隊友喇

你本身幾多分先?

我冇4000分 唔好屠我

只不過 整體上 對面 仲垃圾過你個隊
琴日輸三場扣左六十分,但係贏一場又加左八十分
閃光91%勝率
咪又係贏
自己辣殺唔好再怪隊友喇

矛錯ar ching, iddqd由500分都打到上top500
閃光91%勝率
咪又係贏
自己辣殺唔好再怪隊友喇

矛錯ar ching, iddqd由500分都打到上top500

佢隊友勁咋
我有佢咁既隊友都得啦

新手又有野問,如果用dva 但係得自己一隻坦,又要攻人,應該點玩? 好似坦又坦唔到,又輸出唔到

轉半藏

轉半藏

唔好係咪都叫人換半藏TROLL啦 仲有widow可以揀架
老實講而家3輸出就算4000分局都好常見 仲好多時打到對面2肉/3肉頭都爛

dva玩法雙肉同單肉都係咁上下 玩得舒唔舒服根本只係睇自己果面兩個奶照唔照顧你同有無多一個前排無關係
平時就頂下前排吸下子彈順便收殘血 注意自己機甲唔好爆
有人跳自己後排就shift返去保人
對面76視野好開大既話就沖埋去矩陣塞佢個嘴
有人企高台就shift撞佢落樓

好似係
閃光91%勝率
咪又係贏
自己辣殺唔好再怪隊友喇

佢隊友勁咋
我有佢咁既隊友都得啦

我知你好想推post

推緊

Ow既坦黎講 一係做到開團(破壞陣型)
一係起到保護隊友兩個效果

Dva係就係全能 兩樣都做得好好
但單坦好難兩樣兼顧
H鍵換猩猩啦
呢個版本猩猩開團帶節奏既能力
同埋360度Bubble為dps提供到分割戰場既輸出環境 dva係比唔到

反而dva係功能性副坦
呢個版本靠一手右鍵 保猩猩奶媽
將隊野既穩定性提升到另一個層次
隊友明顯廢一截既情況下dva 完全冇用

利申:4000分dva main
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞