Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
On9韓仔打rank夠膽淨係出一隻坦

呢度有5dps 1補
我都係玩番NA

dive 咪可以1tank 囉
比賽都成日1 tank

呢度有5dps 1補
我都係玩番NA

比賽都成日1 tank

暑假期間一坦難求
有補已經偷笑

呢度有5dps 1補
我都係玩番NA

比賽都成日1 tank

暑假期間一坦難求
有補已經偷笑

你自己玩坦咪有一坦囉

呢度有5dps 1補
我都係玩番NA

比賽都成日1 tank

暑假期間一坦難求
有補已經偷笑

隻補呢,我蒞既

呢度有5dps 1補
我都係玩番NA

比賽都成日1 tank

暑假期間一坦難求
有補已經偷笑

你自己玩坦咪有一坦囉

我係隻補

呢度有5dps 1補
我都係玩番NA

比賽都成日1 tank

暑假期間一坦難求
有補已經偷笑

你自己玩坦咪有一坦囉

我係隻補

我咪隻坦

呢度有5dps 1補
我都係玩番NA

比賽都成日1 tank

暑假期間一坦難求
有補已經偷笑

你自己玩坦咪有一坦囉

我係隻補

我咪隻坦

未睇都估到

呢度有5dps 1補
我都係玩番NA

比賽都成日1 tank

暑假期間一坦難求
有補已經偷笑

你自己玩坦咪有一坦囉

我係隻補

我咪隻坦

呢度有5dps 1補
我都係玩番NA

比賽都成日1 tank

暑假期間一坦難求
有補已經偷笑

你自己玩坦咪有一坦囉

我係隻補

我咪隻坦

未睇都估到

坦入面淨係識玩女坦 猩猩 都係副坦黎
女坦唔識玩 好難儲能量,見d法拉打我開盾,點知屌你打我唔中gei 保隊友好多時儲20 能量對面就停火

其實rein e值唔值得開盾食? 得20,但係唔食就1 能量都冇
女坦唔識玩 好難儲能量,見d法拉打我開盾,點知屌你打我唔中gei 保隊友好多時儲20 能量對面就停火

其實rein e值唔值得開盾食? 得20,但係唔食就1 能量都冇

等混戰再開係再係最好 對面收唔切手

我覺得唔值,一黎能量低、二黎傷害唔大

等混戰再開係再係最好 對面收唔切手

我覺得唔值,一黎能量低、二黎傷害唔大

一係比dive hero一係等對面spam 緊rein 盾時走出去食幾下

呢度有5dps 1補
我都係玩番NA

比賽都成日1 tank

暑假期間一坦難求
有補已經偷笑

你自己玩坦咪有一坦囉

我係隻補

我咪隻坦

未睇都估到

我都想學玩猩猩
一玩猩猩就變充電器

暑假期間一坦難求
有補已經偷笑

你自己玩坦咪有一坦囉

我係隻補

我咪隻坦

未睇都估到

我都想學玩猩猩
一玩猩猩就變充電器

個盾成日都放柒猩
有無巴打同時有玩CSGO?
諗緊個DPI如果唔同 會唔會影響Muscle memory

其實將兩隻game既dpi set一樣唔係常識黎?

玩耐左ow玩返其他槍驚好唔慣
玩左10個鐘tracer
先得一次係就咁射人射到出potg是咪太廢

琴晚個場?
玩左10個鐘tracer
先得一次係就咁射人射到出potg是咪太廢

琴晚個場?

我個時單排嫁
除左個次,次次都係有用炸彈
其實打機都係求開心
同個fd雙排 由第二季開始打
每季10場之後都係我22xx 佢19xx 之後幫佢上左金就會係23-2400之間停留 上唔到白金
但唔會覺得唔開心之類 有得同fd打已經好滿足

玩耐左ow玩返其他槍驚好唔慣

屌睇住海鷗玩battleground 幾粒鍾已經可以拎第一,痴撚線,最後仲要1v4咁贏.....

佢tf2又係屈機 痴撚線
有冇巴打一齊玩,班朋友棄曬game,一條友玩好無癮

認真?
真係未聽過
2千幾直插16xx 我唔願做人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞