Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇巴打一齊打rank?本身17xx, 連輸好多場, 岩岩試過入5dps隊我用healer有牌

單排最易升
基本上跌二三百分 單排升返唔係問題

以後跌分搵你幫我上返去OK?
http://blizzardzhtw.challonge.com/OverwatchOpen
有冇大師以上想一齊玩

Main 76 mccree tracer

利申flex

有興趣不過成個7月唔係香港

有無人有興趣

齊人嘅話可以試吓嘅
利申 除咗主坦其他都可以玩
http://blizzardzhtw.challonge.com/OverwatchOpen
有冇大師以上想一齊玩

main豬
有冇巴打一齊打rank?本身17xx, 連輸好多場, 岩岩試過入5dps隊我用healer有牌

單排最易升
基本上跌二三百分 單排升返唔係問題

以後跌分搵你幫我上返去OK?

代打有意思咩 跌撚左千幾分
法拉手感呢啲真係唔係場場有
有時打到啲76牛仔輔助叫苦連天 雙飛互射贏5成
有時又無輸出空間 又捉唔到啲輸出輔助

利申: 2500分 法拉命中54
連輸就熄game打返個飛機先再打
如果唔係會相繼續比d傻閪隊友你

琴日贏咁多場呀啦 今日輸死你

琴日贏咁多場呀啦 今日輸死你

6輸4

有冇興趣排 main mercy 成日雙飛不過只是個金牌仔

咁都上倒金
係tg開個香港團大家一齊玩?

有冇興趣排 main mercy 成日雙飛不過只是個金牌仔

咁都上倒金

2個season都60%勝
係tg開個香港團大家一齊玩?

有冇ps4 巴打一齊打rank?

幾分?

幾分?

早排2千3,但狂輸變返2000
頭先美服CARRY左局搶點打足五場 五場都係兩邊99跟住互續左好耐
我玩豬低調carry 74殺3萬4傷三金
打完差d瀨尿 左上角顯示打撚左34分鐘

我英雄池得源氏76豬 下禮拜nerf完豬真係唔知逆風拎咩出黎好
差100分上鑽 呢100分唔知要LOOP幾耐 原來100分都咁搖遠
玩到700Lv 都開始覺得悶
仲要跌左成個Tier 真係唔想玩

same 等新英

same 等新英

幾時先有DOOMFIST

same 等新英

11月

same 等新英

11月

等到佛誕 更新好慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞