Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
正身仲未打頭10

正身你準備拎鑽石啦
Hong Kong Worldcup Overwatch team members throwing games for SR
https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/6ikef6/hong_kong_worldcup_overwatch_team_members/

有冇人知咩事? REDDIT個POST DEL左
有無2500以上 一齊玩下6排?

屌你究竟係3900定2500

跌番落去

開小號

2500以上,佢ac 3500?
神探mode
Hong Kong Worldcup Overwatch team members throwing games for SR
https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/6ikef6/hong_kong_worldcup_overwatch_team_members/

係咪又係搵返個芒果洗返單野出黎講
點解仲有咁多人PICK豬
場場都係豬+隻副坦
真係打JJ
點解仲有咁多人PICK豬
場場都係豬+隻副坦
真係打JJ

有得輸出 又唔會比人屌唔用坦
跟住連續 2 round 人地 99 我地 0 既情況下反勝 2:1
對面隊有條友嬲嬲豬走埋
係爽既

btw 新豬打坦好似唔差過以前好多 ......... 支槍好快 , 個頭又細左
不過見到佢好多下都係鈎到殺唔到
個低重力模式俾DPS玩晒
猩猩飛到勁高任人射。
年初四巴打慘豬 比韓撚雷

係咪又係搵返個芒果洗返單野出黎講

猩猩飛到勁高任人射。

比D狙射撚死
猩猩飛到勁高任人射。

比D狙射撚死

萊因哈特個盾好難打中,人地跳勁耐先落地
痴線改到咁撚樣
個game唔比女打機
入場講句野即叫你坦補 (本身打開補當然冇所謂)
補到又話你廢補復活唔到又捉你出嚟做戰犯
一個星期2千7跌到2千3
小雷怪#4420 求carry
今日唔係滿血比隻豬勾中諗住死緊, 點知無死
玩左場豬打死神,根本係玩撚。
重衰過豬打猩猩,唔止打唔贏重幫人充電。
個game唔比女打機
入場講句野即叫你坦補 (本身打開補當然冇所謂)
補到又話你廢補復活唔到又捉你出嚟做戰犯
一個星期2千7跌到2千3
小雷怪#4420 求carry

絲打?
我都係補 可以一齊打
垃圾驚 新豬完全改變曬玩法
以前拉中脆皮秒人嘅最大樂趣同優勢冇撚左
但仲係照樣幫人差電
家陣係講緊拉中 左槍 淨係秒到閃光同小D.va
依家玩豬局住要係盾後面右槍射人
就算拉到返黎都係要靠隊友殺

難得想main豬
但仲係照樣幫人差電

難得想main豬

頭先幾驚辛苦拉到隻驚吱,之後比佢shift撚走左
但仲係照樣幫人差電

難得想main豬

頭先幾驚辛苦拉到隻驚吱,之後比佢shift撚走左

驚吱唔係殘血真係殺唔到 太瘦中彈面積太小

以前都仲叫秒到
main豬真係好撚慘
比暴雪改完又改
但仲係照樣幫人差電

難得想main豬

你有盾人地都有盾,唔自己行開打跟本無幾多個人可以拉到
豬無架啦,用屎神啦
星期日買,岩岩十分鐘前爆左
真係好彩冇miss到呢隻game
畫面而家睇番都仲係極靚,睇到美國鄉下地方既風景
反而遊戲性方面,玩到中後期我已經覺得自己係batman,玩家先係班敵人既最大恐懼
不過氣氛方面真係好正,明明知d敵人唔太勁,但有時都令到你好緊張
成個劇情安排同鏡頭都係頂級
sam同變態佬果到d劇情雖然老套左d,都佢做出黎成件事都好感染到玩家
最尾既關卡玩起上黎有d太弱,但走佬果下加埋d配樂真係正撚到

利申連d醫生都殺撚哂

玩完之後覺得呢兩父女根本係最強人類,遇神殺神遇佛殺佛
星期日買,岩岩十分鐘前爆左
真係好彩冇miss到呢隻game
畫面而家睇番都仲係極靚,睇到美國鄉下地方既風景
反而遊戲性方面,玩到中後期我已經覺得自己係batman,玩家先係班敵人既最大恐懼
不過氣氛方面真係好正,明明知d敵人唔太勁,但有時都令到你好緊張
成個劇情安排同鏡頭都係頂級
sam同變態佬果到d劇情雖然老套左d,都佢做出黎成件事都好感染到玩家
最尾既關卡玩起上黎有d太弱,但走佬果下加埋d配樂真係正撚到

利申連d醫生都殺撚哂

玩完之後覺得呢兩父女根本係最強人類,遇神殺神遇佛殺佛

屌你老味回錯po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞