Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想問神廟攻緊B點
入到去左面有basion 右有torb+炮塔
上有widow phara
仲有sym shield generator 喺最入
想用dva大炸但有mei 冰牆

以上情況可以點破?

dive咪得囉
想問神廟攻緊B點

以上情況可以點破?

dive咪得囉

六隻都唔係補 逐隻磨
跌埋落鑽石
跌埋落鑽石

跌埋落鑽石

命裡有時, 終需有
命裡無時, 莫強求
想問神廟攻緊B點

以上情況可以點破?

佢哋冇人踩point?
3tank 應該得

Basion 喺point入面,坐果個位有sym d眼仔保護
Torb本人喺point右邊踩實
mei ,sym就左邊洞同point之間游走

左右係我攻緊既角度睇

難搞 要有默契 配合

Sombra dva 猩猩 路西歐 和尚 widow/tracer?

你意思用依個陣破?
我打果陣係用單排lucio,配合係差咁D
想請教如果用依個點配合可破?

Sombra hack點下底個血包 同埋佢個大好快 用大hack到機兵=佢無得機槍mode 咁姐係可以搞塔佬先 dva檔法拉/炮塔傷 猩猩拆cam捉sym 奪命可捉法拉同狙 因為唔係雙飛所以法拉容易捉 用和尚可以幫手target加傷,炮塔佬/法拉開大就一齊大 基本上佢地分得咁開如果一波一起入有sombra招大同下底個血包已經okay 仲要個comp高機動 奪命女難捉補

正想講EMP,underrated
1晚之間3855>3550

一夜之間3811變3856

4234 梳

快d比我食分啦垃圾genji

4290 很想要吧

OW已死

4234 梳

4290 很想要吧

OW已死

無AIM都有top500, this game is broken

八婆想hack我?
無啦啦想玩呢隻game 想問下邊度買會平D

4234 梳

4290 很想要吧

OW已死

無AIM都有top500, this game is broken

屌你老母 出黎隻揪

4234 梳

4290 很想要吧

OW已死

屌你老母 出黎隻揪

果場都係我carry你先步步高升
有冇巴打carry
我玩到4金都係輸, 預上d troll友, 場場都係.
唔係hanzo就走場, 岩岩個場我5打6都打到2:2但最後輸
quincy#11131
想問神廟攻緊B點

以上情況可以點破?

佢哋冇人踩point?
3tank 應該得

Basion 喺point入面,坐果個位有sym d眼仔保護
Torb本人喺point右邊踩實
mei ,sym就左邊洞同point之間游走

左右係我攻緊既角度睇

難搞 要有默契 配合

Sombra dva 猩猩 路西歐 和尚 widow/tracer?

你意思用依個陣破?
我打果陣係用單排lucio,配合係差咁D
想請教如果用依個點配合可破?

Sombra hack點下底個血包 同埋佢個大好快 用大hack到機兵=佢無得機槍mode 咁姐係可以搞塔佬先 dva檔法拉/炮塔傷 猩猩拆cam捉sym 奪命可捉法拉同狙 因為唔係雙飛所以法拉容易捉 用和尚可以幫手target加傷,炮塔佬/法拉開大就一齊大 基本上佢地分得咁開如果一波一起入有sombra招大同下底個血包已經okay 仲要個comp高機動 奪命女難捉補

正想講EMP,underrated

學到野
平時單排都無乜研究戰術
係時候研究下
https://t.me/joinchat/AAAAAEMFP8Ks3jBKCzpRyA
入黎一齊約時間衝rank

4234 梳

4290 很想要吧

OW已死

屌你老母 出黎隻揪

My power poweful
當你用猩猩輸出高過同隊嘅dps個陣,你就知呢場唔洗玩

唔係咁講
純粹係自己玩得太勁outplay埋自己d隊友

試過打佔點圖用豬打左一局五金 後尾換左源氏打到第五局都仲係五金 唔知D奶係咪盲

試過打佔點圖用豬打左一局五金 後尾換左源氏打到第五局都仲係五金 唔知D奶係咪盲

呢個又吐血d

呢個又吐血d

似乎真係夏季出doomfist
希望唔好再拖
希望唔好再拖

100%7月出
希望唔好再拖

100%7月出

唔係咁點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞